جریمه روزانه ۲۰۰ دستگاه خودرو در همدان

به گزارش پایگاه خبری غرب ایران؛ فرخ جمالی گفت: بیشتر خودروهای غیربومی موجود در شهرستان همدان دارای پلاک استان خوزستان  و سپس  پلاک استان تهران هستند.

وی افزود: عمده تردد این خودروها در مسیرها و اماکن تفریحی و گردشگری شهرستان همدان شامل محدوده آرامگاه بوعلی سینا، باباطاهر، گنجنامه و بلوار ارم است.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان همدان تصریح کرد: حضور و اسکان مسافران(برپا کردن چادر) در مناطق گردشگری این شهرستان افزایش یافته که البته براساس مصوبات ستاد کرونا از برپایی چادر و اسکان مسافر در داخل شهر، پارک ها و همچنین محدوده میدان آرامگاه باباطاهر جلوگیری می شود.

سرهنگ جمالی گفت: عوامل پلیس راهور از حدود ۲ هفته پیش با حساسیت و جدیت بیشتری اقدام به جلوگیری از تردد خودرهای با پلاک غیر بومی و اعمال قانون با جریمه ۵۰۰ هزار تومانی متخلفان می کنند.

 

انتهای خبر / ب

درباره‌ی خبرنگار4

همچنین ببینید

ارتقای ایمنی جاده های همدان با بهسازی و روکش آسفالت ۴۵۰ کیلومتر از راه‌ها

غرب ایران - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای همدان گفت: طی پنج ماهه امسال ۶۳۰ کیلومتر از راه های استان خط کشی و ۴۵۰ کیلومتر نیز بهسازی و روکش آسفالت شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *