ثبت نام ۳۵ هزار همدانی در سامانه سماح

به گزارش غرب ایران ؛ دبیر ستاد اربعین همدان گفت: تا کنون ۳۵ هزار نفر از مردم همدان برای حضور در مراسم اربعین حسینی در سامانه سماح ثبت نام کرده‌اند.

مهرداد نادریفر  در ستاد اربعین استان اظهار داشت: خوشبختانه با اقدامات انجام شده، به آمادگی ۶۵ درصد برای میزبانی از زائران اربعین حسینی در استان رسیده‌ایم.

وی با بیان اینکه ۲۰ مهرماه استان برای میزبانی از زائران حسینی باید به آمادگی صد درصد برسد، افزود: عملیات میزبانی از زائران اربعین حسینی به ویژه در مسیر برگشت از ۲۳ مهرماه آغاز شده و عملا اولین گروه از زائران ۲۴ مهرماه برای بازگشت به شهرهای خود وارد همدان می‌شوند.

دبیر ستاد اربعین حسینی همدان بیان کرد: امسال علاوه بر برپایی ۷۵ ایستگاه صلواتی در سطح استان ، همدان به عنوان مرکز هاب ( پس کرانه) برای انتقال زائران ۵ استان خراسان رضوی، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و قم انتخاب شده است.

وی عنوان کرد: تا کنون ۱۵۵ هزار نفر از خراسان شمالی، ۷۰ هزار نفر از مازنداران، ۲۵ هزار نفر از گلستان، ۱۲ هزار نفر از خراسان شمالی و ۷۰ هزار نفر از استان قم در سامانه سماح ثبت نام کرده‌اند که پس از مراسم اربعین برای بازگشت به شهرهایشان به استان همدان می‌آیند.

نادریفر با بیان اینکه از استان همدان نیز تا کنون ۳۵ هزار نفر در سمانه سماح ثبت نام کرده‌اند، گفت: علاوه بر ۶ استان ذکر شده، زائران ۸ استان دیگر کشور نیز برای حضور در مراسم اربعین حسینی از استان همدان عبور می‌کنند که شامل استان‌هایی مانند تهران، قزوین، سمنان و غیره می‌شود.

وی ابراز کرد: از روز ۲۴ مهرماه ۷۶۰ دستگاه اتوبوس از تهران  و ۷۶۰ دستگاه اتوبوس نیز از استان‌های دیگر وارد استان همدان می‌شوند تا مسافران  را به شهرهای‌شان انتقال دهند به همین دلیل پایانه‌ای موقت  در شهر مریانج برای استقرار این اتوبوس‌ها ایجاد شده است.

دبیر ستاد اربعین استان همدان با قدردانی از مردم شهر مریانج برای همکاری و تعامل خوب با مسئولان برای راه‌اندازی این مرکز افزود: با توجه به اینکه روزانه حجم زیادی از زائران وارد همدان می‌شوند آشپزخانه‌ای را در ترمینال شهر مریانج مهیا کرده‌ایم که می‌تواند روزانه ۳۵ هزار غذا پخت کند.

انتهای پیام/ خ

درباره‌ی خبرنگار2

همچنین ببینید

دیدار کارگران با رهبر انقلاب

غرب ایران - رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار هزاران نفر از کارگران، با بیان نقش کلیدی جامعه کارگری در جهش تولید و بهبود وضع اقتصادی کشور، به تبیین وظایف مسئولان برای حل مشکلات قشرِ قانع و نجیب کارگر پرداختند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *