بهره‌برداری از ۱۴ واحد آموزشی در استان همدان

به گزارش پایگاه خبری غرب ایران ، معاون اول رییس جمهور در این آیین و به صورت متمرکز ۲ هزار و ۹۵۰ طرح آموزشی با ۱۳ هزار و ۴۵۰ کلاس درس را در سراسر کشور افتتاح کرد.

این مراسم در همدان و در دفتر استاندار با حضور جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی مرتبط و با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

استاندار همدان در این آیین گفت: در راستای گسترش عدالت آموزشی ۱۰۴ کلاس درس و اتاق در قالب ۱۴ پروژه آموزشی و پرورشی در دهه مبارک فجر به ادارات آموزش و پرورش استان تحویل داده شده است.

«علیرضا قاسمی فرزاد» افزود: این پروژه ها با ۱۵ هزار و ۷۱۳متر مربع زیربنا در همه سطوح آموزشی مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

به گفته وی، برای اجرای این طرح‌ها ۴۹۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

در سال تحصیلی جاری بیش از ۳۰۷ هزار دانش آموز در بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ مدرسه استان همدان تحصیل می‌کنند.

درباره‌ی خبرنگار3

همچنین ببینید

فراخوان سی‌یکمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان منتشر شد

غرب ایران - فراخوان سی‌یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان به دبیری مرضیه برومند با شعار «حال خوب بچه‌های امروز، حال خوب ایران فرداست» منتشر شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *