عملیات عمرانی تقاطع غیرهمسطح میدان شهید مدرس با موافقت استاندار همدان امیشود

غرب ایران- استاندار همدان با تاکید بر جمع‌بندی کارشناسی درباره طرح تقاطع غیرهمسطح میدان شهید مدرس، خواستار آغاز هرچه سریع‌تر عملیات اجرایی روگذر این میدان شد.

به گزارش پایگاه خبری غرب ایران،حمید ملانوری‌ شمسی در نشست شورای هماهنگی ترافیک استان (همتا) با قدردانی از اهتمام مدیران، مشاوران و پیمانکاران در پیشبرد طرح‌های عمرانی با وجود تنگناهای مالی کشور اظهار داشت: همدان به عنوان مرکز استان بدون کمربندی است و بار سنگین ترافیک عبوری و بین‌شهری مستقیم به معابر داخلی تحمیل می‌شود؛ از این رو خدمت‌رسانی و ساماندهی ترافیکی در این شهر نیازمند نگاهی دقیق، علمی و پیوسته است تا شهروندان و مسافران با چالش تردد مواجه نشوند.

وی با تاکید بر اینکه فلسفه اصلی مدیریت ارتقای رضایت عمومی است، افزود: همه اقدامات در حوزه‌های عمرانی، بهداشت، خدمات شهری و آموزش باید در نهایت زندگی بهتری را برای مردم رقم بزند.

استاندار همدان گفت: دوران مسوولیت‌ها کوتاه و گذراست و آنچه ماندگار می‌ماند، تصمیماتی است که آسایش و نشاط جامعه را به دنبال دارد، بنابراین هر طرحی که اجرا می‌شود باید با رویکرد جلب رضایت‌مندی شهروندان هدایت شود.

ملانوری‌شمسی با اشاره به مباحث کارشناسی پیرامون تقاطع میدان مدرس خاطرنشان کرد: پس از بررسی طرح‌های متعدد و توجه به موانع فنی زیرگذر از جمله خطوط انتقال آب، فاضلاب و گاز، بر اساس جمع‌بندی کارشناسی مشاور و موافقت اعضا، احداث روگذر به عنوان مصوبه قطعی این جلسه تعیین شد.

وی افزود: با توجه به دوره ساخت دوساله پروژه، پلیس راهور و شهرداری باید تمهیدات لازم را برای روان‌سازی تردد در نظر بگیرند و با پیوست رسانه‌ای مناسب، ابعاد فنی طرح را برای افکار عمومی تبیین کنند.

ملانوری‌شمسی با اعلام حمایت همه‌جانبه استانداری از مدیریت شهری تاکید کرد: ما نه تنها مانع اجرای پروژه نیستیم بلکه مشتاقیم هرچه سریع‌تر کلنگ احداث آن بر زمین بخورد.

وی افزود: استانداری در کنار شهرداری و شورا ایستاده و در صورت بروز هرگونه تعارض یا گره اداری با دستگاه‌های اجرایی و مراکز پیرامونی، برای تسهیل و تسریع در روند کار مداخله خواهد کرد تا پروژه در سریع‌ترین زمان ممکن به بهره‌برداری برسد.

درباره‌ی خبرنگار1

همچنین ببینید

خاطرات رهبر شهید از پیش‌بینی جالب شیخ مرتضی حائری درباره ایشان

غرب ایران - رهبر شهید انقلاب اسلامی خاطره جالبی را از پیش‌بینی مرحوم آقای شیخ مرتضی حائری درباره آینده ایشان نقل می‌کنند.