کشف بیش از ۲ هزار لیتر سوخت قاچاق

به گزارش پایگاه خبری غرب ایران؛ سرهنگ محمدباقر سلگی گفت: ماموران مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی مستقر در ایست و بازرسی حرم آباد شهرستان ملایر، به یک دستگاه خودروی وانت نیسان مشکوک شدند و با هماهنگی دستگاه قضائی آن را برای بررسی دقیق‌تر متوقف کردند.

وی با بیان اینکه در بازرسی از این خودرو، ۲ هزار و ۸۰۰ لیتر گازوئیل قاچاق کشف، و یک متهم در این خصوص با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد گفت: عزم پلیس ملایر برای مبارزه با قاچاقچیان سوخت و فرآورده‌های نفتی جدی است.

فرمانده انتظامی شهرستان ملایر از کشف کولر گازی و لاستیک قاچاق در دو ماموریت در این شهرستان خبر داد و گفت:  در بازرسی از این کامیون نیز ، پنج دستگاه کولر گازی و ۶ دستگاه پنل کولر خارجی قاچاق که ارزش آن‌ها توسط کارشناسان یک میلیارد ریال برآورد شده، کشف و یک متهم در این خصوص با تشکیل تحویل مرجع قضائی شد.

سلگی بیان کرد: در ماموریت دیگری ماموران مبارزه با جرایم اقتصادی مستقر در ایست و بازرسی حرم‌آباد در بازرسی از یک دستگاه خودرو وانت نیسان، ۱۰ حلقه لاستیک خودروی خارجی و قاچاق که ارزش آن‌ها برابر نظر کارشناسان ۵۰۰ میلیون ریال برآورد شده را کشف کردند و یک متهم در این خصوص با تشکیل پرونده تحویل مرجع قانونی شد.

انتهای خبر / ب

درباره‌ی خبرنگار4

همچنین ببینید

فراخوان سی‌یکمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان منتشر شد

غرب ایران - فراخوان سی‌یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان به دبیری مرضیه برومند با شعار «حال خوب بچه‌های امروز، حال خوب ایران فرداست» منتشر شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *