افزایش مصرف آب در همدان

به گزارش غرب ایران ؛ معاون بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب استان همدان از افزایش ۱۰ درصدی مصرف آب در همدان خبر داد و گفت: میزان مصرف آب در شهر همدان نسبت به هفته گذشته بیش از ۱۰ درصد افزایش داشته که این موضوع باعث شده در برخی از نقاط شهر افت فشار داشته باشیم.

حمیدرضا نیکداد اظهار کرد: در شهرهای دیگر مانند تویسرکان میزان مصرف آب تا ۲۰ درصد هم رشد داشته که خدمات رسانی را دچار چالش کرده است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر خانه تکانی و شیوع بیماری کرونا با هم تقارن یافته است، تصریح کرد: تقارن بحث خانه تکانی و بیماری کرونا مصرف آب را بالا برده است که از مردم می‌خواهیم خانه تکانی را به زمانی دیگر موکول کنند تا خدمات ما دچار مشکل نشوند.

معاون بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب استان همدان با تأکید بر مدیریت مصرف آب، خاطرنشان کرد: در حال حاضر تولید آب شهر همدان ۱۵۴۰ لیتر در ثانیه بوده که نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

وی افزود: در فصول مختلف میزان مصرف آب متفاوت است به طوریکه در زمستان ۱۴۴۰ لیتر و در تابستان به ۱۶۰۰ لیتر در ثانیه هم می‌رسد اما در چند روزه نسبت به هفته‌های گذشته رشد مصرف داشتیم به‌طوریکه میزان مصرف به ۱۵۴۰ لیتر رسیده است.

نیکداد با بیان اینکه در چند روز گذشته شاهد افت فشار به علت مصرف بالای برخی از مشترکین هستیم، یادآور شد: در سال های گذشته در ۲۸ اسفند شاهد چنین مصارفی بودیم اما امسال به علت همزمانی بیماری کرونا و خانه تکانی مصارف از ۱۰ اسفند افزایش داشته است.

معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب استان همدان در پایان با تأکید بر مدیریت مصرف، از مردم خواست در کنار رعایت بهداشت فردی، نگاهی به مدیریت مصرف آب داشته باشند.

وی درباره رفع مشکل گل آلود بودن آب در برخی از شهرستان های استان، تصریح کرد: در بارندگی های اخیر در چند قسمت از استان گل‌آلودگی آب داشتیم به‌طوریکه در شهرستان نهاوند در منطقه گیان به علت اینکه آب از چشمه برداشت می‌شد گل آلودگی داشتیم و از مردم خواستیم استفاده نکنند و در تویسرکان نیز به علت اینکه آب از سد سرابی برداشت می شود در بارندگی‌ها دچار گل آلودگی شده بود که خوشبختانه رفع شده است.

انتهای پیام/ف

درباره‌ی خبرنگار3

همچنین ببینید

دیدار کارگران با رهبر انقلاب

غرب ایران - رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار هزاران نفر از کارگران، با بیان نقش کلیدی جامعه کارگری در جهش تولید و بهبود وضع اقتصادی کشور، به تبیین وظایف مسئولان برای حل مشکلات قشرِ قانع و نجیب کارگر پرداختند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *