توزیع ۳۱۲ تن گوشت منجمد در استان همدان

به گزارش غرب ایران، حسین فضلی با بیان اینکه در دی ماه ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده؛ اضافه کرد: در نیمه اول بهمن ماه یک میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده که در مجموع، حدود ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی بوده است.‌

وی یادآور شد: در بد بینانه ترین حالت برای یک ماه آخر سال که منتهی می‌شود به ماه مبارک رمضان ۸ هزار تن تولید گوشت مرغ داریم.

معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با تصریح بر اینکه ذخایر مرغ منجمد خوبی در بخش دولتی (پشتیبانی امور دام) داریم، علاوه بر آن از انبارهای بخش خصوصی هم برای این منظور استفاده کرده‌ایم.‌؛ خاطرنشان کرد: روزانه حدود ۵۰ تن نیاز مصرفی گوشت قرمز استان است. ۳۵ الی ۴۰ تن روزانه به صورت گوشت گرم (کشتار در کشتارگاه‌ها) تأمین می‌شود و مابقی از ذخایر استراتژیک است.

فضلی گفت: در طی ماه گذشته روزانه ۱۰ الی ۱۲ تن بر حسب نیاز آن روز گوشت منجمد توزیع شده که در مجموع، بالغ بر ۳۱۲ تن بوده است.

وی با اشاره به اینکه سالیانه ۳۰ الی ۳۲ هزار تن تولید گوشت قرمز استان است، نیاز استان در این زمینه را حدود ۲۰ تا ۲۲ هزار تن عنوان کرد.

معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان یادآور شد: از ابتدای طرح هدف مندی یارانه‌ها ۸۱۲ تن گوشت قرمز منجمد توزیع شده است.

 

انتهای پیام/م م

درباره‌ی خبرنگار1

همچنین ببینید

سبک زندگی عامل اصلی بحران جمعیت است/۵۴۰ مورد انصراف از سقط در همدان

غرب ایران - رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان، گفت: ۴۷ درصد زایمان‌هایی که در استان انجام شده طبیعی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *