طرح جامع شهری همدان نیازمند اقدام کارشناسی است

به گزارش غرب ایران، علیرضا قاسمی فرزاد در نشست با شهردار و اعضا شورای اسلامی شهر همدان اظهار کرد: الگوی معماری اسلامی در پروژه‌های شهرداری مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه شورا و شهرداری با برنامه ریزی به فکر درآمدهای پایدار باشند، ادامه داد: ترکیب افراد جوان و با تجربه در شورای شهر همدان یک مزیت است.

استاندار همدان ادامه داد: با وحدت و همدلی و استفاده از همه ظرفیت‌ها به فکر کارهای بزرگی در حد کلانشهر همدان باشید.

وی با اشاره به ضرورت عدالت شهری، افزود: شورا و شهرداری به محلات مختلف شهر همدان نگاه عادلانه داشته باشند و در خدمات شهری به همه مناطق مختلف شهر توجه کنند تا عدالت در این حوزه رعایت شود.

قاسمی فرزاد با بیان اینکه با مشورت و همفکری و تعامل مشکلات عنوان شده قابل حل است، ادامه داد: به شهرداری برای خدمت بیشتر به مردم کمک می‌کنیم و از طرح‌ها و برنامه‌های مدیریت شهری حمایت می‌کنیم.

وی اضافه کرد: الگوی معماری اسلامی در پروژه‌های شهرداری با توجه به سابقه تاریخی شهر همدان مورد نظر باشد.

استاندار همدان افزود: شهرداری با برنامه ریزی به فکر درآمد پایدار شهری باشد تا خدمات بیشتری به مردم ارائه دهد.

وی تصریح کرد: طرح جامع شهری همدان نیازمند کار کارشناسی است و برای رفع مشکلات این طرح کمک می‌کنیم.

در این جلسه مسگریان رئیس شورای اسلامی شهر همدان و دکتر حسینی شهردار همدان از فعالیت‌ها و اقدامات شورا و شهرداری گزارشی ارائه دادند.

 

انتهای پیام/م م

درباره‌ی خبرنگار1

همچنین ببینید

فراخوان سی‌یکمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان منتشر شد

غرب ایران - فراخوان سی‌یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان به دبیری مرضیه برومند با شعار «حال خوب بچه‌های امروز، حال خوب ایران فرداست» منتشر شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *