تاکنون گزارشی از قارچ‌سیاه در همدان نداشته ایم

به گزارش پایگاه خبری غرب ایران ، ابراهیم جلیلی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: خوشبختانه تا کنون هیچ‌یک از مبتلایان به کرونا در همدان به عفونت قارچ سیاه درگیر نشده‌اند.

او اظهار داشت: روند آمار بستری مبتلایان به کرونا همچنان صعودی بوده، اما شیب پذیرش که در روزهای گذشته تند بود کمی کندتر از قبل شده و تمامی این موارد به رعایت دستورالعمل های بهداشتی توسط مردم بستگی دارد.

جلیلی بیان کرد: در مورد اینکه چه زمانی از قله پیک پنجم عبور کنیم، قابل پیش‌بینی نبوده اما تمامی این موارد بستگی به رفتار مردم دارد که تا چه اندازه به فاصله فیزیکی توجه داشته باشند و در صورت ضرورت برای حضور در اجتماع از ماسک استفاده کنند.

او گفت: با توجه به اینکه سرایت‌پذیری کرونا دلتا بسیار بالاست ممکن است در صورت کوتاهی شهروندان به رعایت دستورالعمل های بهداشتی مدت زمان بیشتری در پیک بمانیم.

انتهای پیام/ف

درباره‌ی خبرنگار3

همچنین ببینید

عبدالله امیری رئیس هیئت روئینگ استان همدان شد

غرب ایران - عبدالله امیری با رای اعضای مجمع انتخابات هیئت روئینگ استان همدان برای چهار سال رئیس این هیئت شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *