کوید ۱۹ جان ۱۴ همدانی دیگر را گرفت

به گزارش پایگاه خبری غرب ایران؛ سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: در مجموع با یک هزار و ۲۰۹ مورد جدید تعداد بیماران سرپایی مثبت از ابتدای همه گیری کرونا تاکنون به ۶۵ هزار و ۸۰ نفر و بیماران بستری مثبت به ۲۳ هزار و ۳۶۴ رسیده است.

 دکتر محمد طاهری تصریح کرد: تعداد مراجعان سرپایی به اورژانس بیمارستان‌ها با علایم تنفسی مشکوک به کرونا یک هزار و ۶۵۱ مورد بود که ۲۶۸ نفر از مراجعان در بخش عادی و ۱۹ بیمار در بخش آی. سی. یو بستری هستند.
حال ۴۷ بیمار مبتلا به کرونا وخیم گزارش شده است.
وی درباره آخرین آمار بستری بیماران کرونایی در شهرستان‌های استان نیز افزود: شمار بیماران کرونایی بستری از ابتدای همه گیری ویروس کرونا تاکنون در بیمارستان‌های اسدآباد یک هزار و ۱۵۹، بهار یک هزار و ۱۹۲، تویسرکان یک هزار و ۲۸۸، رزن ۹۵۷، درگزین ۳۲۰، فامنین ۳۵۸ و کبودراهنگ یک هزار و ۲۱۹ نفر است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: همچنین تاکنون ۴ هزار و ۴۵۳ نفر در ملایر، ۲ هزار و ۸۵۵ نفر در نهاوند و ۹ هزار و ۴۲ نفر نیز در شهرستان همدان و خارج از استان ۵۲۱ مورد مثبت گزارش شده است.
انتهای خبر / ب

درباره‌ی خبرنگار4

همچنین ببینید

دستورالعمل فروش ارز به زائران حج

غرب ایران - سازمان حج با اعلام اینکه ارز حج تمتع 5٠٠ دلار است، دستورالعمل فروش ارز به زائران حج تمتع 1405 را تشریح کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *