۲۰ درصد تخفیف درطرح تابستانه کتاب همدان

به گزارش پایگاه خبری غرب ایران؛ مجید فروتن اظهار داشت: هجدهمین دوره طرح تابستانه کتاب از نهم مرداد در استان همدان آغاز شده است.

وی با اشاره به تخفیف ۲۰ درصدی در فروش کتاب‌ها در این طرح افزود: ۲۰ کتاب فروشی در استان همدان در این طرح مشارکت داشته‌اند که شامل ۱۷ کتاب فروشی در همدان و سه کتاب فروشی در شهرستان ملایر هستند.

معاون امور فرهنگی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان تأکید کرد: سقف مجاز خرید در این طرح برای هر خریدار ۳۰۰ هزار تومان تعیین شده است.

فروتن تصریح کرد: کتاب‌های عمومی، دانشگاهی، کتاب‌های کودک و نوجوان مشمول این طرح خواهند بود، اما کتاب‌های کمک آموزشی شامل این طرح نیست.

وی با بیان اینکه هدف از اجرای این طرح ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی در استان است، گفت: این طرح تا یک هفته ادامه خواهد داشت و علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت آدرس کتاب‌فروشی‌ها از طریق سایت www.tarh.ketab.ir اقدام کنند.

 

انتهای خبر /ب

درباره‌ی خبرنگار4

همچنین ببینید

فراخوان سی‌یکمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان منتشر شد

غرب ایران - فراخوان سی‌یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان به دبیری مرضیه برومند با شعار «حال خوب بچه‌های امروز، حال خوب ایران فرداست» منتشر شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *