افتتاح و بهره برداری ذوب آهن با تولید فرومنگنز

به گزارش پایگاه خبری غرب ایران ؛ظاهرپورمجاهد گفت: در حال حاضر ذوب آهن اسدآباد به بخش خصوصی واگذار شده و سرمایه گذار بخش خصوصی در حال بازسازی تاسیسات و ماشین آلات این واحد صنعتی بوده و بنا به قول سرمایه گذار تا سه ماه آینده طرح صنعتی ذوب آهن اسدآباد با تولید فرومنگنز آماده افتتاح و بهره برداری و آغاز به کار است.

وی تصریح کرد: این طرح در سال ۹۰ با تولید شمش چدن افتتاح و به بهره برداری رسید، اما بعد از گذشت سه ماه به علت عدم صرفه اقتصادی شمش چدن برای تغییر خط تولید طرح از شمش چدن به فرومنگنز و دیگر مشکلات تعطیل و راکد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان گفت: طرح اکنون با واگذاری به بخش خصوصی پس از ۱۰ سال غیر فعال بودن احیاء و به چرخه تولید باز می‌گردد. 

ظاهرپورمجاهد تعداد اشتغال مستقیم طرح را ۱۰۰ تا ۲۰۰ نفر و اشتغال غیرمستقیم را ۷۰۰ نفر برشمرد و گفت: در سال اول طرح ذوب آهن شهرستان اقدام به تولید ۱۰۰هزار تن محصول فرومنگنز خواهد داشت که در مرحله بعد میزان تولید سالانه طرح به ۲۵۰ هزار تن افزایش خواهد یافت.

وی تصریح کرد: در این طرح بخش خصوصی جدید سه طرح شامل ذوب آهن، تولید آهن اسفنجی از گندله موجود شرکت صبا نور و نیز طرح زینتر پلن (تبدیل پودر منگنز به کلوخ) را در برنامه دارد.

 

انتهای خبر / ب

درباره‌ی خبرنگار4

همچنین ببینید

ارتقای ایمنی جاده های همدان با بهسازی و روکش آسفالت ۴۵۰ کیلومتر از راه‌ها

غرب ایران - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای همدان گفت: طی پنج ماهه امسال ۶۳۰ کیلومتر از راه های استان خط کشی و ۴۵۰ کیلومتر نیز بهسازی و روکش آسفالت شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *