راه اندازی مرکز جامع درمان و بازتوانی اعتیاد در همدان

به گزارش پایگاه خبری غرب ایران؛ مدیرکل بهزیستی استان همدان گفت: این مرکز با ۳ میلیارد ریال هزینه در زمینی به وسعت ۱۰۰ مترمربع دارای ۶۰۰ متر زیربنا با ظرفیت ۵۰ نفراحداث شده است.

دیناری با بیان اینکه معتادان در مدت حضور شبانه روزی در این مرکز از خدمات روانشناسی و مددکاری برخوردار می‌شوند، افزود: در این مدت مهارت‌های حرفه آموزی در رشته‌های نجاری، میناکاری، سفال، نقاشی و موسیقی را آموزش می‌بینند.

وی تفاوت این مرکز را با مراکز قبلی در تداوم ارتباط تا بازگشت کامل فرد بهبود یافته به جامعه عنوان کرد وگفت: در چهار ماه نخست بر اساس برنامه مراکز بهبود میان مدت و مراکز اقامتی افراد وارد فاز سم زدایی می‌شوند و در این مرحله معتادان تحت درمان‌های جسمی، روانی و اجتماعی قرار می‌گیرند.

مدیرکل بهزیستی استان همدان با اشاره به اینکه بعد از سم زدایی هم فرد بهبود یافته براساس درمان سرپایی و با کمک گروه‌های خودیار NA به مدت هشت ماه به شکل سرپایی تحت نظر طرح مدیریت مورد در جلسات آموزشی شرکت می‌کنند گفت: این افراد هر هفته برای شرکت در ٢ جلسه در مرکز حضور یافته و خدمات روانشناسی و مددکاری دریافت می‌کنند.

 

انتهای خبر / ب

درباره‌ی خبرنگار4

همچنین ببینید

فراخوان سی‌یکمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان منتشر شد

غرب ایران - فراخوان سی‌یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان به دبیری مرضیه برومند با شعار «حال خوب بچه‌های امروز، حال خوب ایران فرداست» منتشر شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *