کرونا در همدان ۲ قربانی دیگر گرفت

به گزارش پایگاه خبری غرب ایران ؛ دکترمحمد طاهری، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: با فوت ۲ هم استانی دیگرشمارجان باختگان از ویروس کرونا در استان به ۲ هزار و ۲۷۱ نفر رسید.

وی افزود: دیروز آزمایش کرونای ۱۲۱ نفر در استان مثبت اعلام شد تا شمار بیماران مبتلا شده به کرونا در بخش بستری به ۱۸ هزار و ۴۲۹ نفر و در بخش سرپایی به ۴۵ هزار و ۶۷۳ نفر از ابتدای شیوع بیماری برسد.

طاهری ادامه داد: از ابتدای شیوع بیماری کرونا تاکنون ۸۱۸ نفر در اسدآباد، ۹۸ نفر در بهار، هزار و ۲۶ نفر در تویسرکان، ۷۸۰ نفر در رزن، ۲۹۰ نفر در درگزین، ۳۱۸ نفر در فامنین، هزار و ۳۲ نفر در کبودراهنگ، ۳ هزار و ۳۲۱ نفر درملایر، ۲ هزارو ۳۲۸ نفر در نهاوند و ۷ هزار و ۹۷ نفر در همدان و ۴۳۰ غیر هم استانی به ویروس کرونا مبتلا و در بیمارستان‌های استان بستری شده اند.

 انتهای خبر / ب

درباره‌ی خبرنگار4

همچنین ببینید

دستورالعمل فروش ارز به زائران حج

غرب ایران - سازمان حج با اعلام اینکه ارز حج تمتع 5٠٠ دلار است، دستورالعمل فروش ارز به زائران حج تمتع 1405 را تشریح کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *