واکسینه شدن جانبازان شیمیایی همدان در برابر ویروس کرونا

به گزارش پایگاه خبری غرب ایران؛ نسرین شعبانیان گفت : از ابتدای زمان تزریق واکسن کرونا با همکاری دانشگاه علوم پزشکی در مرحله نخست واکسیناسیون عمومی تعداد ۲۴۷ نفر، در مرحله دوم ۷۶۷ نفر و در مرحله سوم ۴۹۴ نفر از کل جانبازان استان همدان واکسینه شدند.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون ۵۱۳ جانباز شیمیایی در استان وجود دارد گفت: این جانبازان در برابر کرونا واکسینه می‌شوند.

وی همچنین اظهار داشت: تزریق واکسن برای جانبازان ۳۵ تا ۴۹ درصد نیز به تدریج انجام خواهد شد.

شعبانیان با اشاره به اینکه جانبازان شیمیایی همدان از ناحیه ریه، چشم و پوست دچار آسیب دیدگی شده اند ادامه داد: تعداد ۹۰ نفر از جانبازان شیمیایی استان همدان از لحاظ آلودگی در سطح متوسط، ۱۶ نفر در سطح شدید و ۴۰۷ نفر در سطح خفیف قرار دارند.

شایان ذکر است: استان همدان نزدیک به هشت هزار شهید، بیش از ۲۷ هزار جانباز و نزدیک به هزار آزاده در دوران دفاع مقدس، تقدیم انقلاب کرده است.

 

انتهای خبر / ب

درباره‌ی خبرنگار4

همچنین ببینید

ارتقای ایمنی جاده های همدان با بهسازی و روکش آسفالت ۴۵۰ کیلومتر از راه‌ها

غرب ایران - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای همدان گفت: طی پنج ماهه امسال ۶۳۰ کیلومتر از راه های استان خط کشی و ۴۵۰ کیلومتر نیز بهسازی و روکش آسفالت شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *