بازپس گیری بیش از ۴۰۰ هزار متر مربع از زمین‌های ملی

به گزارش پایگاه خبری غرب ایران ؛ حمید چراغی افزود: رفع تصرف از اراضی ملی به مساحت تقریبی ۴۴۱ هزار و ۳۵۰ متر مربع و به ارزش ۳۸ میلیارد تومان در مناطق حیدره، گنجنامه، صدف، خاکو و مریانج توسط نیرو‌های یگان حفاظت از اراضی اداره کل راه و شهرسازی استان همدان انجام شده است.

وی تصریح کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۱۶ مورد رفع تصرف از اراضی ملی صورت گرفته که ۱۳ مورد در فروردین ماه و سه مورد در اردیبهشت ماه انجام شده است.

فرمانده یگان حفاظت اراضی اداره راه و شهر سازی همدان همچنین به نقش مهم گزارش‌های مردمی در جلوگیری از تصرفات زمین‌های دولتی اشاره کرد و گفت: گشت حفاظت این اداره به صورت مستمر مشغول بازدید از حوزه استحفاظی است و با هرگونه تصرف زمین‌های ملی به شدت برخورد می‌کند.

شایان ذکر است: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف و زمین خواری با شماره تلفن ثابت به شماره ۰۸۱۳۸۲۶۱۱۴۰ و سامانه تلفن گویای ۴ رقمی ۱۶۵۶ تماس بگیرند و هرگونه دخل و تصرف و یا تعرض و دخالت در اراضی ملی و دولتی را به یگان حفاظت اداره کل راه وشهرسازی همدان اعلام کنند.

انتهای خبر / ب

درباره‌ی خبرنگار4

همچنین ببینید

ارتقای ایمنی جاده های همدان با بهسازی و روکش آسفالت ۴۵۰ کیلومتر از راه‌ها

غرب ایران - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای همدان گفت: طی پنج ماهه امسال ۶۳۰ کیلومتر از راه های استان خط کشی و ۴۵۰ کیلومتر نیز بهسازی و روکش آسفالت شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *