روز قدس زمینه‌ای برای بیداری جهان اسلام

به گزارش پایگاه خبری غرب ایران؛ استاندار همدان با انتشار پیامی ضمن گرامیداشت روز جهانی قدس تصریح کرد: روز قدس زمینه‌ای برای بیداری جهان اسلام و رهایی از دست مستکبرین و زورگویان است.

سید سعید شاهرخی افزود: هر چند امسال راهپیمایی روز جهانی قدس نداریم، اما برای همیشه روز جهانی قدس در بین ملت‌های مسلمان جهان اهمیت ویژه‌ای دارد و دفاع از آرمان‌های ملت مظلوم فلسطین را وظیفه دینی و ملی خود می‌دانیم.

 

وی گفت: استکبار و رژیم صهیونیستی باید بدانند قدس شریف متعلق به مردم این سرزمین و متعلق به همه مسلمانان جهان است و مورد حمایت همه مسلمانان است.

 

گفتنی است: آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، روز قدس نام‌گذاری شده است و هر سال مردم سراسر جهان این روز را گرامی می‌دارند و خشم و انزجار خود را علیه رژیم صهیونیستی اعلام می‌کنند.

انتهای خبر /ب

درباره‌ی خبرنگار4

همچنین ببینید

فراخوان سی‌یکمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان منتشر شد

غرب ایران - فراخوان سی‌یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان به دبیری مرضیه برومند با شعار «حال خوب بچه‌های امروز، حال خوب ایران فرداست» منتشر شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *