افزایش چشمگیر مصرف گاز خانگی در همدان

فیاض افزود: در مجموع مشترکان گاز استان همدان در بخش‌های مختلف تجاری، صنعت و کشاورزی در سال گذشته بیش از سه میلیارد و ۵۶۲ میلیون مترمکعب گاز مصرف کردند.

وی با بیان اینکه در بخش صنعتی ۴۷۱ میلیون مترمکعب گاز مصرف شده است، تصریح کرد: در سال گذشته ۶۰۹ میلیون مترمکعب گاز به نیروگاه شهید مفتح همدان اختصاص یافت.

فیاض با اشاره به اینکه ۳۵ هزار و ۲۰۰ مشترک گاز استان همدان پرمصرف هستند، گفت: ۱۲۴ هزار و ۱۷۴ مشترک استان جز مشترکان کم مصرف بوده اند که در سال گذشته ۹۸ هزار و ۴۴۰ قبض گاز به مبلغ بیش از شش میلیارد و ۸۹۲ میلیون ریال مشمول تخفیف و رایگان شدن گازبها شدند.

وی با اشاره به واگذاری انشعاب به ساخت و ساز‌های غیرمجاز تحت عنوان انشعاب موقت افزود: سال گذشته ۹۶۵ اشتراک غیردائم گاز در استان همدان ایجاد شده است.

درباره‌ی خبرنگار4

همچنین ببینید

دستورالعمل فروش ارز به زائران حج

غرب ایران - سازمان حج با اعلام اینکه ارز حج تمتع 5٠٠ دلار است، دستورالعمل فروش ارز به زائران حج تمتع 1405 را تشریح کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *