۵۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند/ حال ۳۸۲۹ نفر وخیم است

به گزارش غرب ایران سیما سادات لاری، بعد از ظهر جمعه بیست و دوم اسفند ۹۹، در ارتباط زنده خبری با شبکه خبر سیما، به تشریح وضعیت بیماری کرونا در کشور پرداخت و افزود: از دیروز تا امروز، ۸ هزار و ۸۸ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند و مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به یک میلیون و ۷۳۱ هزار و ۵۵۸ نفر رسید.

وی گفت: متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته ۵۳ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان به ۶۱ هزار و ۶۹ نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: تا کنون یک میلیون و ۴۷۷ هزار و ۵۸۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

به گفته لاری، ۳ هزار و ۸۲۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

وی افزود: تا کنون ۱۱ میلیون و ۵۸۸ هزار و ۴۴۱ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.

 

انتهای پیام/خ

درباره‌ی خبرنگار2

همچنین ببینید

فراخوان سی‌یکمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان منتشر شد

غرب ایران - فراخوان سی‌یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان به دبیری مرضیه برومند با شعار «حال خوب بچه‌های امروز، حال خوب ایران فرداست» منتشر شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *