اهدای ۳۰هزارو ۷۵۳ واحد خون در استان همدان

غرب ایران -مسئول واحد جذب اداره کل انتقال خون استان همدان گفت: امسال ۳۰هزار و ۷۵۳مورد خون در این استان اهدا شده است.

فاطمه یادگاری، مسئول واحد جذب اداره کل انتقال خون استان همدان با بیان اینکه از ابتدای سال تا پایان بهمن ۳۰هزار و ۷۵۳ واحد خون در این استان اهدا شده است، گفت: ۶۰ درصد افرادی که در استان خون اهدا می‌کنند، اهداکنندگان مستمر هستند.

او افزود: از این تعداد خون گیری ۹۸۵مورد مختص به بانوان است و بیشتر خون های اهدایی ۹۷ درصد آن را مردان اهدا کرده اند.

مسئول واحد جذب اداره کل انتقال خون استان همدان عنوان کرد: از ابتدای سال تا کنون ۲۴۹واحد پلاسما در استان اهدا شده است.

یادگاری ادامه داد: خون اهدایی مازاد برنیاز مراکز درمانی استان  به استان‌های تهران، اهواز، زاهدان و گیلان ارسال می‌شود.

او عنوان کرد: بسیاری از جراحی‌های غیر اورژانسی به علت شیوع ویروس کرونا به تعویق افتاده بود که در این ماه به ویژه در شهر تهران انجام می‌شود بنابراین وظیفه داریم خون ‌گیری را بیشتر کنیم.

مسئول واحد جذب اداره کل انتقال خون استان همدان بیان کرد: خوشبختانه استان همدان با کمبود خون مواجه نیست و تنها چیزی که برای ما مهم است اهدا خون در دو هفته آخر اسفند است که بیماران تالاسمی در ایام تعطیلات با کمبود خون مواجه نباشند.

انتهای پیام/ف

درباره‌ی خبرنگار3

همچنین ببینید

دستورالعمل فروش ارز به زائران حج

غرب ایران - سازمان حج با اعلام اینکه ارز حج تمتع 5٠٠ دلار است، دستورالعمل فروش ارز به زائران حج تمتع 1405 را تشریح کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *