کرونا در همدان رکورد شکست

غرب ایران- سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی ابن‌ سینای همدان از ثبت رکورد جدید موارد مثبت ابتلا به کرونا و مرگ در استان خبر داد و گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۹۵ مورد مثبت جدید کرونا و مرگ ۱۱ نفر در همدان به ثبت رسیده است.

دکتر محمد طاهری در تشریح وضعیت استان همدان در ایام شیوع کروناویروس اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد موارد قطعی ابتلا به کروناویروس در استان همدان به ۵۰۸۹ مورد رسیده که ۴۰۸۸ مورد بهبود یافته و ۶۸۵ نفر جان خود را بر اثر این بیماری از دست دادند.

وی ادامه داد: از زمان شیوع کرونا تاکنون در شهرستان همدان ۲۰۶۱ نفر، اسدآباد ۱۲۰ نفر، بهار ۳۲۳ نفر، تویسرکان ۲۷۷ نفر، رزن و درگزین ۲۵۴ نفر، فامنین ۷۶ نفر، کبودراهنگ ۳۲۹ نفر، ملایر ۹۶۶ مورد و نهاوند ۵۳۰ نفر و خارج از استان ۱۵۳ نفر به کرونا مبتلا شده اند.

طاهری با بیان اینکه آمار ابتلا و مراجعه به بیمارستان همچنان در حال افزایش است، تصریح کرد: تعداد مراجعان سرپایی به اورژانس بیمارستان با علائم تنفسی مشکوک به کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته ۵۱۲ مورد و تعداد بیماران بستری جدید مشکوک و قطعی در بخش مراقبت های ویژه  ۱۶ مورد گزارش شده است.

وی در پایان از مردم درخواست کرد که نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی، شستشوی مرتب دست ها، استفاده از ماسک و عدم حضور در تجمعات توجه داشته باشند.

انتهای پیام/خ

درباره‌ی خبرنگار2

همچنین ببینید

دستورالعمل فروش ارز به زائران حج

غرب ایران - سازمان حج با اعلام اینکه ارز حج تمتع 5٠٠ دلار است، دستورالعمل فروش ارز به زائران حج تمتع 1405 را تشریح کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *