طرح اعمال مدرک دوم فرهنگیان در مجلس تصویب شد

 

به گزارش غرب ایران٬ به نقل از دفتر نماینده مردم همدان در مجلس , حمیدرضا حاجی بابایی  درباره مسئله اعمال مدرک دوم فرهنگیان در مجلس اظهار داشت:‌ امروز طرح اعمال مدرک دوم فرهنگیان در صحن علنی مجلس نیز به تصویب رسید.

وی با اعلام اینکه با پیگیری‌های انجام شده ایرادات شورای نگهبان به این طرح برطرف شده است٬ افزود: طرح اعمال مدرک دوم فرهنگیان که از طرف شورای نگهبان با توجه به اصل ۷۵ قانون اساسی رد شده بود، با اصلاح آن به شورا عودت داده شد و امروز با اکثریت آرای نمایندگان تصویب شد.

رئیس کمیسیون برنامه وبودجه ومحاسبات مجلس عنوان کرد: در قانون بودجه سال ۹۹ مبلغ ۵۰ میلیارد تومان بابت اجرای مدارک تحصیلی فرهنگیان پیش بینی شده است، که امروز در تصویب آن در صحن به گام‌های اجرایی آن نزدیکتر شدیم.

انتهای پیام/خ

درباره‌ی خبرنگار2

همچنین ببینید

ارتقای ایمنی جاده های همدان با بهسازی و روکش آسفالت ۴۵۰ کیلومتر از راه‌ها

غرب ایران - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای همدان گفت: طی پنج ماهه امسال ۶۳۰ کیلومتر از راه های استان خط کشی و ۴۵۰ کیلومتر نیز بهسازی و روکش آسفالت شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *