واگذاری ۵۶۰ پروژه به بخش خصوصی در استان همدان

به گزارش غرب ایران سیدسعید شاهرخی استاندار همدان در شورای برنامه‌ریزی توسعه استان همدان گفت: واگذاری پروژه‌ها به بخش خصوصی؛ کمک به منابع مادی دولت، توجه به اقتصاد مقاومتی و اشتغال مردم است.

استاندار همدان از واگذاری ۵۶۰ پروژه به بخش خصوصی در استان همدان خبر داد و گفت: ۲۴ درصد از میزان واگذاری‌ها به بخش خصوصی در کشور، مربوط به همدان است.

وی گفت: مدیران دستگاه‌های دولتی باید با جدیت تمام، در به فعلیت‌رساندن پروژه‌های راکد دولت به منظور مولد سازی تلاش کنند.

شاهرخی با تاکید بر اینکه یکی از مهمترین سیاست‌های دولت در شرایط کنونی واگذاری طرح‌ها و پروژه‌ها به بخش خصوصی است، یادآور شد: بیش از ۹۰ درصد دستگاه‌های دولتی پروژه‌های خود را به انجام رسانده‌اند.

استاندار همدان با بیان اینکه برای تکمیل و اتمام طرح‌های نیمه تمام باید از مشارکت بخش خصوصی استفاده کرد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها حرکت اساسی در توسعه و پیشرفت استان رقم می‌خورد.

 

انتهای پیام/م م

درباره‌ی خبرنگار1

همچنین ببینید

دستورالعمل فروش ارز به زائران حج

غرب ایران - سازمان حج با اعلام اینکه ارز حج تمتع 5٠٠ دلار است، دستورالعمل فروش ارز به زائران حج تمتع 1405 را تشریح کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *