توزیع ماسک و دستکش در داروخانه‌ها آغاز شد

به گزارش غرب ایران ؛مدیرکل امور تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو از آغاز توزیع ماسک سه لایه، انواع ماسک پارچه‌ای و دستکش یکبار مصرف در داروخانه‌ها خبر داد.

سید حسین صفوی با اعلام این خبر افزود: با توجه به افزایش ظرفیت تولید ماسک و دستکش در کشور و تامین مناسب انواع ملزومات حفاظتی مورد مراکز درمانی و کادرپزشکی، توزیع انواع ماسک و دستکش در داروخانه ها از امروز آغاز شد.

وی با بیان اینکه تا پیش از شیوع بیماری کرونا تولید ماسک در کشور بین ۱۲۰ تا ۱۵۰ هزار عدد بود، افزود: خوشبختانه امروز ظرفیت روزانه تولید ماسک صنعتی در کشور به ۲ میلیون رسیده و رو به افزایش است.

مدیر کل امور تجهیزات و ملزومات پزشکی خاطرنشان کرد: ماسک های توزیع شده از انواع پارچه ای نیمه صنعتی تولید داخل و ماسک های ۳ لایه وارداتی است.

وی افزود:‌ از این پس  مردم می توانند ماسک مورد نیاز خود را از داروخانه های سراسر کشور با اطمینان خاطر از کیفیت و کارآیی آنها تهیه کنند.

انتهای پیام/خ

درباره‌ی خبرنگار2

همچنین ببینید

فراخوان سی‌یکمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان منتشر شد

غرب ایران - فراخوان سی‌یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان به دبیری مرضیه برومند با شعار «حال خوب بچه‌های امروز، حال خوب ایران فرداست» منتشر شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *