بارش های رگباری و تگرگ در استان همدان

به گزارش غرب ایران باقری شکیب کارشناس سازمان هواشناسی استان همدان، با اشاره به بارش پراکنده و رگباری باران در استان همدان بیان کرد:بارش باران از امروز تا اوایل هفته آینده در استان همدان ادامه خواهد داشت.

او بیان  اینکه بارش های رگباری و گاهی در برخی مناطق به صورت تگرگ خواهد بود، گفت:  بارش های امروز و فردا ضعیف خواهد بود و از روز پنجشنبه و جمعه شاهد افزایش بارش در استان خواهیم بود.

کارشناس سازمان هواشناسی استان همدان  با بیان اینکه شدت بارش ها در دو روز پایانی هفته جاری  است، بیان کرد: بارش تگرگ نیز در برخی مناطق استان پیش بینی شده است .

باقری شکیب با اشاره بیشینه و کمینه دما استان، گفت: در ۲۴ ساعت گذشته نهاوند با ۲۳ درجه سانتیگراد گرمترین و بهار با ۶ درجه خنک ترین شهر های استان گزارش شده اند.

او در ادامه بیان کرد: دما شهر همدان نیز در ۲۴ ساعت گذشته بین ۸ تا ۲۲ درجه سانتگیراد متغییر بوده است.

انتهای پیام/م م

درباره‌ی خبرنگار1

همچنین ببینید

ارتقای ایمنی جاده های همدان با بهسازی و روکش آسفالت ۴۵۰ کیلومتر از راه‌ها

غرب ایران - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای همدان گفت: طی پنج ماهه امسال ۶۳۰ کیلومتر از راه های استان خط کشی و ۴۵۰ کیلومتر نیز بهسازی و روکش آسفالت شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *