رفع تصرف ۱۵ هکتار از اراضی دولتی استان همدان طی سال جاری

به گزارش غرب ایران داریوش حسینی مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان گفت: از ابتدای سال تا کنون ۱۵ هکتار از اراضی دولتی استان همدان با دستور دادستان، همکاری نیروی انتظامی، معاونت املاک و حقوقی و عوامل حفاظت از اراضی و حریم راه این اداره رفع تصرف شد.

وی افزود: ارزش تقریبی کل زمین‌های رفع تصرف شده ۴۷ میلیارد تومان است.

حسینی خاطرنشان کرد: عوامل این یگان با اقتدار و با تمامی امکانات در اختیار از ابتدای تأسیس تا کنون تعداد ۱۵۹ فقره تصرف و دست اندازی به اراضی ملی در استان همدان را بدون هیچ گونه ضرر و زیان جانی و مالی و با مدیریت صحیح و اصولی به مساحت تقریباً ۲۰۰ هکتار به ارزش بالغ بر ۱۹۰ میلیارد تومان به اموال دولت اعاده کرده است.

وی بیان کرد: یگان حفاظت از اراضی اداره کل به صورت ۲۴ ساعته در دو شیفت گشت‌زنی داشته و از اراضی ملی محافظت و با افراد فرصت طلب و زیاده خواه برخورد قانونی خواهد کرد.

 

انتهای پیام/م م

درباره‌ی خبرنگار1

همچنین ببینید

ارتقای ایمنی جاده های همدان با بهسازی و روکش آسفالت ۴۵۰ کیلومتر از راه‌ها

غرب ایران - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای همدان گفت: طی پنج ماهه امسال ۶۳۰ کیلومتر از راه های استان خط کشی و ۴۵۰ کیلومتر نیز بهسازی و روکش آسفالت شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *