ستاد مقابله با ویروس کرونا در همدان تشکیل شد

به گزارش غرب ایران ؛ استاندار همدان با بیان اینکه ستاد ویژه‌ای به منظور مقابله با ویروس کرونا در این استان تشکیل شده است گفت: تا این لحظه موردی از این ویروس در استان گزارش نشده است.

سید سعید شاهرخی  افزود: استان همدان از نظر ویروس کرونا پاک است اما با تشکیل ستاد مقابله با این ویروس دستگاه های مرتبط در آمادگی کامل هستند.

وی از مردم خواست به شایعات توجه نکنند و رسانه ها هم وضعیت روانی جامعه را مدیریت کنند.

استاندار همدان اظهار داشت: مردم اخبار را از مبادی رسمی نظیر وزارت بهداشت و روسای دانشگاه علوم پزشکی در استان ها پیگیری کرده و به اخبار این مراجع توجه کنند.

شاهرخی افزود: شایعات و بیان حرف های نادرست و غیرکارشناسی در فضای مجازی زیاد است که مردم نباید به آنها توجهی کنند.

وی تاکید کرد: تمهیدات لازم برای مقابله با ویروس کرونا دیده شده و هر جا لازم باشد تمهیدات لازم اتخاذ شده و محدودیت های لازم پیش بینی می شود.

درباره‌ی خبرنگار2

همچنین ببینید

۱۴۰ بنای تاریخی در کشور آسیب دید/ ورود به مرحله راهبردی مرمت

غرب ایران -مدیرکل پایگاه‌های ملی و جهانی با بیان اینکه تاکنون حدود ۱۴۰ بنا و محوطه تاریخی در فهرست ابنیه آسیب‌دیده ثبت شده‌ است، گفت: از تثبیت اضطراری عبور کردیم و وارد مرحله راهبردی مرمت شدیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *