قهرمانی زمانپور در رقابت‌های بین المللی

غرب ایران: سیدامیر زمانپور در ماده هزار و ۵۰۰ متر این رقابت‌ها با زمان ۳ دقیقه و ۵۶ ثانیه بر سکوی قهرمانی ایستاد.

گفتنی است:زمانپور در ماده ۸۰۰ متر هم با رکورد یک دقیقه و ۵۴ ثانیه چهارم شد. وایرج مرادی داور بین المللی و محمدمهدی محمدی و مسعود بنوان هم به عنوان مربی تیم ملی جوانان در این رقابت‌ها حضور داشتند.

شایان ذکر است: رقابت‌های دو و میدانی داخل سالن گرامیداشت دهه فجر و انتخابی تیم ملی با حضور ۲۸۳ دو و میدانی کار در ۳ تیم خارجی و ۲۲ تیم از سراسر کشور به میزبانی ورزشگاه آفتاب انقلاب تهران برگزار شد.

انتهای پیام/ن

درباره‌ی خبرنگار4

همچنین ببینید

کاراته‌کای همدانی با پیراهن تیم ملی مسافر مسابقات قهرمانی آسیا شد

غرب ایران - دبیر هیات کاراته استان همدان گفت: «ابوالفضل سلیمانی»، کاراته‌کای جوان و آینده‌دار استان همدان، پس از درخشش در رقابت‌های انتخابی تیم ملی، جواز حضور در مسابقات قهرمانی کاراته آسیا را کسب کرد و به همراه کاروان تیم ملی ایران راهی کشور اردن خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *