راه اندازی دانشگاه «دی ۸» در همدان تسریع شود

به گزارش غرب ایران ، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در جلسه پیگیری استقرار دانشگاه بین‌المللی دی هشت (D ۸) در استان همدان با بیان اینکه امیدواریم شرایط استقرار دانشگاه D ۸ هرچه‌ زودتر در استان همدان فراهم شود، گفت: موضوع تأسیس دانشگاه D ۸ از هشت سال پیش وجود داشت و قرار بود این دانشگاه در ایران تأسیس شود.

او با بیان اینکه ۴ سال پیش دانشگاه بوعلی سینای همدان داوطلب تأسیس دانشگاه D ۸ شد و در همان زمان این موضوع در وزارت علوم به میزبانی دانشگاه بوعلی همدان تأیید شد و در دو سال گذشته نیز مقدمات تشکیل این دانشگاه شکل گرفت، گفت: با توجه به شروع شدن فعالیت دانشگاه بین‌المللی D ۸ در ایران، باید به این نکته اشاره شود که پذیرش دانشجو در این دانشگاه از همه کشور‌های دنیا و به خصوص کشور‌های گروه D ۸، صورت خواهد گرفت.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشجویان مورد پذیرش در دانشگاه D ۸، دانشجویان خارج از کشور هستند که می‌تواند به صورت بورسیه از کشور‌های دیگر و یا با هزینه شخصی در این دانشگاه ادامه تحصیل دهند.

غلامی تاکید کرد: تمرکز اصلی این دانشگاه، در همه رشته‌های ارائه شده در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکتری است.

استاندار همدان نیز با بیان اینکه برای استقرار سریع‌تر دانشگاه بین‌المللی دی هشت (D ۸) در استان، اقدامات لازم انجام می‌گیرد، گفت: حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری برای بحث و بررسی درباره پیگیری استقرار دانشگاه دی هشت، فرصت مغتنمی برای استان همدان خواهد بود.

سید سعید شاهرخی با بیان اینکه برای استقرار هرچه سریع‌تر دانشگاه مقدمات راه اندازی دانشگاه «دی ۸» در همدان فراهم شده است و تسهیل امور آن در استان اقدامات لازم انجام خواهد گرفت، گفت: در زمینه مکان‌یابی دانشگاه دی هشت، با همکاری دستگاه‌های اجرایی مربوطه، مکان مناسبی برای استقرار آن معرفی خواهد شد.

 

انتهای پیام/م م

درباره‌ی خبرنگار1

همچنین ببینید

ارتقای ایمنی جاده های همدان با بهسازی و روکش آسفالت ۴۵۰ کیلومتر از راه‌ها

غرب ایران - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای همدان گفت: طی پنج ماهه امسال ۶۳۰ کیلومتر از راه های استان خط کشی و ۴۵۰ کیلومتر نیز بهسازی و روکش آسفالت شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *