برگزاری نمایشگاه سراسری کتاب در همدان

به گزارش غرب ایران احمدرضا احسانی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با اشاره به برگزاری نمایشگاه سراسری کتاب در همدان گفت: روز دقیق برگزاری این نمایشگاه قطعی نشده است، زیرا تاریخ برگزاری نمایشگاه در طول سال در وزارت ارشاد بسته می‌شود و همدان با یک جابجایی برگزارکننده آن خواهد بود.

او با بیان اینکه پنج سالی است که نمایشگاه کتاب در همدان برگزار نشده است، افزود: بعد از تعیین تاریخ دقیق برگزاری نمایشگاه، اعتبار و جزئیات آن اعلام می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان ادامه داد: هم اکنون قرار است نمایشگاه دی امسال با حضور همه ناشران کشور برگزار شود.

احسانی در خصوص پویش کتاب گردی که در هفته کتاب انجام شد هم  افزود: در «هفته کتاب» سری به کتاب فروشی‌های معتبر و بزرگ زدیم تا از نزدیک با مسائل و دغدغه‌های آن‌ها آشنا شویم.

او افزود: طی این هفته جلسه‌ای با کتاب فروشی‌ها خواهیم داشت تا مشکلات آن‌ها را با حضور ناشران بررسی و رفع کنیم.

انتهای پیام/خ

درباره‌ی خبرنگار2

همچنین ببینید

۱۴۰ بنای تاریخی در کشور آسیب دید/ ورود به مرحله راهبردی مرمت

غرب ایران -مدیرکل پایگاه‌های ملی و جهانی با بیان اینکه تاکنون حدود ۱۴۰ بنا و محوطه تاریخی در فهرست ابنیه آسیب‌دیده ثبت شده‌ است، گفت: از تثبیت اضطراری عبور کردیم و وارد مرحله راهبردی مرمت شدیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *