خواهان بازگشت جشنواره فیلم کودک و نوجوان به همدان هستیم

به گزارش غرب ایران ؛  استاندار همدان با اشاره به سابقه همدان در برگزاری جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان تاکید کرد: این رویداد حق همدان است و ما خواهان بازگشت این جشنواره به استان هستیم که تبدیل به آزمونه (پایلوت) برنامه های کودک شده است.

سید سعید شاهرخی در جلسه اعضای شورای سیاستگذاری بیست و ششمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان اظهار داشت: همه دستگاه های اجرایی استان برای برگزاری خوب و آبرومندانه جشنواره از هیچ کمکی دریغ نکنند.

وی اضافه کرد: این رویداد جهانی را به بهترین شکل حمایت کرده و هیچ مشکلی برای تامین منابع مالی آن نداریم.

شاهرخی گفت: با اجرای این جشنواره یکبار دیگر همدان پیام رسان شادی و نشاط به کودکان جهان می شود و این افتخار بزرگی است که نصیب همدانی ها شده است.

استاندار همدان خاطر نشان کرد: وجود هنرمندان متخصص، مردم هنردوست و مسئولان علاقه مند در موفقیت جشنواره بسیار اثر گذار بوده است.

وی جشنواره بین‌المللی را از رویدادهای مهم استان دانست و گفت: هیچ مشکلی برای حمایت مالی از این جشنواره نداریم و در این راستا از هیچ کمکی کوتاهی نمی‌کنیم.

شاهرخی با اشاره به حضور ۹ اثر از هفت کشور در این جشنواره بین المللی گفت: باید در سال های آتی حضور گروه های نمایشی از سراسر جهان افزایش یابد.

وی توجه به کودکان محروم را از ویژگی های هنر اصیل تئاتر دانست و گفت: گسترش برنامه به مناطق حاشیه و محروم استان ستودنی است.

شاهرخی اولویت همدان را گردشگری ذکر کرد و گفت: رویداد بین المللی جشنواره تئاتر باید گردشگری را توسعه بدهد.

استاندار همدان خاطرنشان کرد: حضور گروه های نمایشی از چند کشور خارجی بهترین فرصت برای رونق و معرفی آثار تاریخی و طبیعی همدان است.

بیست و ششمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان با شعار”کودک، طبیعت و تئاتر” به دبیری مجید قناد ۱۶ تا ۲۱ آبان ماه سال جاری به میزبانی همدان برگزار می شود.

انتهای پیام/ف

درباره‌ی خبرنگار3

همچنین ببینید

دستورالعمل فروش ارز به زائران حج

غرب ایران - سازمان حج با اعلام اینکه ارز حج تمتع 5٠٠ دلار است، دستورالعمل فروش ارز به زائران حج تمتع 1405 را تشریح کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *