کوهنوردان از صعود به الوند خودداری کنند

غرب ایران- مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر همدان از مردم به ویژه علاقه مندان به کوهنوردی خواست تا بازگشت وضعیت به شرایط عادی از هرگونه صعود به ارتفاعات خودداری کنند.

به گزارش پایگاه خبری غرب ایران ؛ علی سنجربگی افزود: با توجه به بارش‌های برف، یخبندان و مه گرفتگی در ارتفاعات احتمال گم کردن مسیر، یخ زدگی، لغزندگی مسیر و سقوط از ارتفاع زیاد است.

وی اضافه کرد: بنابراین برای پیشگیری از بروز هرگونه حادثه احتمالی در ارتفاعات استان به ویژه کوه الوند همه هیات‌های کوهنوردی و صعودهای ورزشی، باشگاه‌ها، گروه‌های کوهنوردی و علاقه‌مندان به فعالیت‌های کوهستانی از هرگونه صعود پرهیز کنند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر همدان از نجات کوهنورد ۴۲ ساله در ارتفاعات منطقه دشت میشان خبر داد و یادآوری کرد: ساعت ۱۴ روز گذشته گزارشی مبنی بر انحراف از مسیر یک کوهنورد به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات (EOC) و سامانه ۱۱۲ هلال‌احمر اعلام شد که بلافاصله پس از دریافت گزارش، با توجه به شرایط جوی نامساعد، برودت شدید هوا، وجود برف در ارتفاعات، صعب‌العبور بودن مسیر و اهمیت زمان طلایی در عملیات‌های کوهستان، نجاتگران پایگاه تخصصی کوهستان دشت میشان به محل حادثه اعزام شدند.

سنجربگی اظهار کرد: این فرد که در مسیر کوهستانی محدوده دوزخ‌دره دچار انحراف از مسیر و گم کردن راه به علت محدودیت دید شده بود، با تلاش سریع و تخصصی نجاتگران هلال‌احمر به سلامت به پایگاه تخصصی کوهستان دشت میشان منتقل و تحویل داده شد.

وی گفت: پنج تا هفت نیرو در فصل های مختلف سال در پایگاه امداد کوهستان جمعیت هلال احمر همدان مستقر هستند و شمار نیروها در فصل تابستان به علت افزایش حضور گردشگران و کوهنوردان در این منطقه، افزایش می یابد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر همدان افزود: افراد حاضر در این پایگاه از نیروهای توانمند، متخصص و دوره دیده هستند که آموزش های امداد و نجات کوهستان را به طور تخصصی و حرفه ای آموزش دیده اند.

سنجربگی ادامه داد: پایگاه امداد کوهستان نیز مجهز به تجهیزات مورد نیاز و سیستم گرمایشی برای اسکان اضطراری است و در صورت نیاز امکان اسکان ۱۰ تا ۱۵ نفر را دارد.

وی بیان کرد: یکی از امتیازات کوه الوند همدان وجود پایگاه تخصصی کوهستان دشت میشان است چراکه تیم های مستقر در این پایگاه به طور کامل کوه الوند را در برف و یخبندان هنگام بروز حادثه پوشش می دهند که برای مردم امنیت و آرامش آورده است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان همدان ادامه داد: یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های امدادی استان همدان است که حضور مؤثر و دائمی آن، نقش بسزایی در افزایش ایمنی کوهنوردان و کاهش خطرات حوادث کوهستانی به‌ویژه در فصل سرما دارد.

سنجربگی ادامه داد: در دیگر فصل های سال، بیشتر عملیات های پایگاه تخصصی کوهستان دشت میشان امداد رسانی به بیماران قلبی و ریوی است.

انتهای پیام/ف

درباره‌ی خبرنگار3

همچنین ببینید

نظارت میدانی بر انبار کالاهای اساسی/ کشف ۱۲۱ تن شکر

غرب ایران - مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان از تشدید نظارت سیستمی و میدانی بر انبار کالاهای اساسی خبر داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *