کاهش ۱۵ درصدی سرقت در همدان

غرب ایران – سرپرست اداره کل امنیتی و انتظامی استانداری همدان از کاهش ۱۵ درصدی سرقت در استان خبر داد و گفت: فراجا با همکاری سایر اعضای کمیسیون سرقت، موفقیت‌های قابل توجهی در حوزه مقابله با سرقت کسب کرده است.

به گزارش پایگاه خبری غرب ایران ، مسلم مخفی در نشست کمیسیون پیشگیری از سرقت استان همدان اظهار کرد: در کنار کاهش سرقت، شاهد افزایش ۹ درصدی در کشف و چهار درصدی در دستگیری سارقان نیز بوده‌ایم.

این مسوول گفت: سرقت‌های خشن و مهم در استان همدان نیز کاهش محسوس داشته است.

سرپرست اداره کل امنیتی و انتظامی استانداری همدان، رعایت اصول حفاظتی و امنیتی در ساختمان‌ها را که به‌ تازگی ابلاغ شده بسیار ضروری دانست و افزود: خودمراقبتی در اماکن خصوصی و دولتی نقش مهمی در پیشگیری از وقوع سرقت دارد بنابراین شهروندان به این نکته مهم باید توجه جدی داشته باشند.

وی همچنین خاطرنشان کرد: برای پیشگیری از سرقت به همکاری مردم نیز نیازمند هستیم، توجه به توصیه های پلیس در زمینه جلوگیری از سرقت از اهمیت بالایی برخوردار است.

سرپرست اداره کل امنیتی و انتظامی استانداری همدان همچنین از افزایش گشت‌های انتظامی با مشارکت گشت‌های رضویون خبر داد و اظهار کرد: طرح امنیت محله‌محور از اولویت‌های پلیس است و اجرای آن به همکاری مردم و معتمدین محلی نیاز دارد.

وی از همراهی دستگاه قضایی در مقابله با سرقت قدردانی و بر ضرورت بازدارندگی قوانین در این حوزه تاکید کرد.

انتهای پیام/ف

درباره‌ی خبرنگار3

همچنین ببینید

ارتقای ایمنی جاده های همدان با بهسازی و روکش آسفالت ۴۵۰ کیلومتر از راه‌ها

غرب ایران - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای همدان گفت: طی پنج ماهه امسال ۶۳۰ کیلومتر از راه های استان خط کشی و ۴۵۰ کیلومتر نیز بهسازی و روکش آسفالت شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *