بخش سی‌تی اسکن بیمارستان امام علی (ع) سرابله به بهره برداری رسید

به گزارش پایگاه خبری غرب ایران، هدایت حیدری زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام در آیین راه اندازی سی تی اسکن بیمارستان سرابله با بیان اینکه نبود بخش سی‌تی اسکن در این بیمارستان سبب اعزام بیماران به مرکز استان می‌شد، خاطرنشان کرد: با پیگیری دکتر سارا فلاحی و مسئولین دانشگاه این بخش در بیمارستان امام علی (ع) با بودجه‌ای در حدود صد میلیارد ریال و در طی ۱۶ ماه ساخته و افتتاح شد و از امروز در دسترس مردم شهرستان قرار خواهد گرفت.

حیدری‌زاده با اشاره به انتظارات این دانشگاه از نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی در خصوص بیمارستان امام علی (ع) سرابله، بیان داشت: استانداردسازی آسانسورها و رفع مشکل تصفیه فاضلاب که سبب عدم صدور پروانه بیمارستان شده است، از مهمترین این مسائل هستند که باید در اسرع وقت رفع شوند.

انتهای پیام/م م

درباره‌ی خبرنگار1

همچنین ببینید

علائم هشداردهنده آنفلوانزا در کودکان

غرب ایران- فوق‌تخصص ریه اطفال با اشاره به علائم آنفلوانزا در کودکان گفت: اکثر مبتلایان نیاز به مراجعه به بیمارستان ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *