اهدا ۱۵۰۰ واحد خون در دهه نخست محرم توسط همدانی‌ها

به گزارش پایگاه خبری غرب ایران، افشین محمدی با بیان اینکه در دهه نخست محرم یک هزار و ۵۰۹ واحد خون در همدان اهدا شده است، اظهار داشت: ۴۶ واحد پلاکت هم از روش پلاکت فریزس گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه در روز تاسوعا و عاشورا، خونگیری در همدان و ملایر انجام شد، تصریح کرد: در روز تاسوعا ۱۲۰ واحد خون در همدان و ۳۹ واحد هم در ملایر اهدا شد.

مدیرکل انتقال خون استان همدان افزود: در این روز چهار واحد پلاکت هم از طریق پلاکت آفرزیس اهدا و در اختیار بیماران نیازمند قرار داده شده است.

محمدی گفت: در روز عاشورا هم ۱۲۴ واحد خون در همدان و ۳۳ واحد در ملایر اهدا شده است. پنج واحد پلاکت هم از طریق روش پلاکت آفرزیس اهدا شده است.

وی از فعالیت تیم سیار خونگیری در دمق در روز عاشورا خبر داد و اظهار داشت: در این منطقه هم ۷۸ واحد خون برای تامین نیاز بیماران اهدا شده است.

مدیرکل انتقال خون استان همدان با بیان اینکه در کل آمار اهدای خون در دهه اول محرم امسال نسبت به سال گذشته روند افزایشی داشته است، تصریح کرد: فردا هم یک تیم سیار برای خونگیری به شهرستان کبودراهنگ اعزام می‌شوند.

محمدی با تاکید بر اینکه هیچ‌گونه کمبودی در تامین خون مورد نیاز بیماران استان وجود ندارد، گفت: علاوه بر تامین نیاز بیمارستان‌های استان، خون‌های مازاد برای بیماران نیازمند خارج از استان ارسال می‌شود.

وی در بخش دیگری از گفت‌وگو در توضیح روش آفرزیس، اظهار داشت: در این روش، اجزای مورد نیاز خون خارج و مابقی آن به بدن اهداکننده بازگشت داده می‌شود. با استفاده از این روش‌ میتوان در تعداد دفعات بیشتری اهدای خون کرد.

انتهای پیام/م م

درباره‌ی خبرنگار1

همچنین ببینید

ارتقای ایمنی جاده های همدان با بهسازی و روکش آسفالت ۴۵۰ کیلومتر از راه‌ها

غرب ایران - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای همدان گفت: طی پنج ماهه امسال ۶۳۰ کیلومتر از راه های استان خط کشی و ۴۵۰ کیلومتر نیز بهسازی و روکش آسفالت شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *