افزایش ۴ درصدی جانباختگان سوانح رانندگی در همدان

به گزارش پایگاه خبری غرب ایران، دکتر محمد مالمیر گفت: براساس آمار سوانح رانندگی درون و برون شهری استان در ۱۱ ماهه امسال ۴۳۹ نفر در حوادث رانندگی جان باختند که این آمار در مدت مشابه سال گذشته ۴۱۹ نفر بوده است که افزایش ۴ درصدی را نشان می‌دهد. 

او گفت: از ۴۳۹ متوفی حوادث رانندگی، ۶۴ نفر در سوانح درون‌شهری، ۲۸۷ نفر در تصادفات برون‌شهری، ۲۸ نفر در سوانح مسیر‌های خاکی و روستایی و ۶۰ نفر در حوادث مرتبط با سایر مسیر‌های ارتباطی استان همدان جان خود را از دست دادند.

سرپرست اداره‌کل پزشکی قانونی استان همدان گفت: آمار تصادفات درون‌شهری در ۱۱ ماهه سال گذشته ۴۵ نفر، برون‌شهری ۲۸۷ نفر، محور‌های خاکی و روستایی ۳۵ نفر و سایر ۵۲ نفر بوده است.

مالمیربا اشاره به اینکه در ۱۱ ماهه سال گذشته ۷۴۱۶ نفر شامل ۲۳۵۶ زن و ۵۰۶۰ مرد در تصادفات مجروح شده‌اند، گفت: این آمار در ۱۱ ماهه امسال ۶۷۵۵ نفر شامل ۲۰۷۶ زن و ۴۶۷۹ مرد بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته کاهش ۹ درصدی داشته است.

او با بیان اینکه حتماً بیمه‌نامه خودروی خود را بررسی کرده و در صورت اتمام، بیمه‌نامه آن را تمدید کنید، گفت: وسایل مورد نیاز ماشین خود از قبیل زنجیرچرخ، جعبه لوازم ایمنی، لاستیک زاپاس، کپسول اطفاءحریق و هر آنچه که مورد نیاز است را در صندوق عقب ماشین قرار دهید.

انتهای پیام/م م

درباره‌ی خبرنگار1

همچنین ببینید

دستورالعمل فروش ارز به زائران حج

غرب ایران - سازمان حج با اعلام اینکه ارز حج تمتع 5٠٠ دلار است، دستورالعمل فروش ارز به زائران حج تمتع 1405 را تشریح کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *