پویش سه‌شنبه‌های بدون خودرو در همدان

به گزارش پایگاه خبری غرب ایران ؛ رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان همدان گفت: پویش سه شنبه‌های بدون خودرو با هدف ترویج و ارتقای استفاده از سیستم حمل و نقل پاک آغاز شد.

سرهنگ فرخ جمالی گفت: ۲ ایستگاه دوچرخه در بلوار ارم انتهای سعیدیه و میدان قائم با ظرفیت ۳۰ دستگاه دوچرخه توسط شهرداری پیش بینی شده و افراد می‌توانند از این دوچرخه‌ها برای تردد استفاده کنند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان همدان گفت: یکی از معضلات شهر همدان ترافیک ناشی از تردد خودرو‌های تک سرنشین است در حالیکه شهروندان می‌توانند از دوچرخه برای انجام امور روزمره، حضور در بازار و خرید مایحتاج استفاده کنند.

سرهنگ جمالی گفت: استفاده از دوچرخه یا موتورسیکلت برقی و ایمن یکی از دستور کار‌های شهرداری‌های واقع در کلان شهر‌ها است.

او گفت: استفاده از دوچرخه برای تردد مزیت‌هایی نظیر ورزش و سلامتی بدن ناشی از تحرک، کمک به کاهش آلودگی هوا و کاهش ترافیک شهری دارد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان همدان گفت: یکی از عوامل بروز ترافیک در نقاط مختلف شهر به ویژه در هسته مرکزی همدان و حاشیه ادارات، پارک خودرو در حاشیه معابر به مدت طولانی است و در این مواقع مراجعان و ارباب رجوع به علت نبود محل پارک مجبور به پارک دوبل می‌شوند.

سرهنگ جمالی گفت: به همین منظور شهرداری همدان با یکی از شرکت‌ها برای دریافت هزینه پارک حاشیه‌ای قرارداد منعقد کرده است و این شرکت به صورت مکانیزه یعنی با استفاده از خودرو نسبت به کنترل وضعیت پارک وسیله نقلیه در حاشیه معابر و دریافت هزینه اقدام می‌کند.

انتهای پیام/خ

درباره‌ی خبرنگار2

همچنین ببینید

نگاهی گذرا به زندگینامه‌ی حضرت آیت‌الله‌العظمی شهید سیدعلی حسینی خامنه‌ای

غرب ایران -حضرت آیت‌الله‌العظمی شهیدسید علی حسینی خامنه‌ای فرزند مرحوم حجت‌الاسلام‌والمسلمین حاج سید جواد حسینی خامنه‌ای، در فروردین‌ماه سال ۱۳۱۸ شمسی برابر با ۱۳۵۸ قمری در مشهد مقدس چشم به جهان گشود...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *