بیمارستان ۹۳ تخت خوابی خیر ساز ملایر افتتاح می‌شود

به گزارش غرب ایران کریم میرزایی با بیان اینکه انقلاب اسلامی باعث پیشرفت در حوزه های مختلف شده است افزود: نخستین بیمارستان در ملایر توسط مرحوم سیف الدوله با ۲۵ تخت ساخته شد و پس از آن مرحوم فخر الحاجیه بیمارستان فخریه را با ۱۲۲ تخت برای مردم ملایر احداث کرد.

او با اشاره به دریافت مجوز ساخت  بیمارستان ۴۰۰ تخت خوابی جدید برای ملایر گفت:کلیه خدماتی که بیماران بستری نیازمند دریافت آن هستند در بیمارستان امام حسین ملایر ارائه می‌شود.

مدیر شبکه بهداشت ملایرافزود: مرکز آنژیو گرافی ملایر ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و این مرکز در سال ۱۴۰۲ به بهره برداری خواهد رسید.

میرزایی با بیان اینکه مرکز درمانی ملایر به عنوان مرکز ترومای جنوب استان فعالیت می‌کند گفت:اتاق عمل بیمارستان امام حسین اکنون در دست تعمیر است و تعداد اتاق های عمل این بیمارستان از ۴ اتاق به ۸ اتاق عمل افزایش می یابد.

او با اشاره به ارتقاء بیمارستان های مهر و امام حسین ملایر به عنوان بیمارستان های آموزشی گفت: اورژانس جدید و مرکز نازایی و ناباروری شهرستان در بیمارستان مهر ملایر به زودی افتتاح خواهد شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر به آغاز ساخت ۱۲ واحد همراه سرا برای بیمارستان امام حسین(ع) اشاره کرد و گفت مرکز بهداشتی درمانی اسلامشهر آق گل به صورت شبانه روزی با حضور پزشک و پرستار مقیم فعالیت می‌کند.

میرزایی از صرف ۶ میلیارد تومان برای به روز رسانی و تجهیز مراکز بهداشتی روستایی خبر داد .

اوگفت: رشته های دانشکده پرستاری ملایر به ۴ رشته پرستاری، بیهوشی، فوریت‌های پیش بیمارستانی و ارشد پرستاری اورژانس افزایش پیدا خواهد کرد.

 

انتهای پیام/خ

درباره‌ی خبرنگار2

همچنین ببینید

ارتقای ایمنی جاده های همدان با بهسازی و روکش آسفالت ۴۵۰ کیلومتر از راه‌ها

غرب ایران - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای همدان گفت: طی پنج ماهه امسال ۶۳۰ کیلومتر از راه های استان خط کشی و ۴۵۰ کیلومتر نیز بهسازی و روکش آسفالت شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *