تقویت ناوگان خودرویی هلال احمر

به گزارش غرب ایران «پیرحسین کولیوند» شامگاه  در سفر یک روزه به همدان و بازدید از پایگاه های امداد و نجات هلال احمر در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طبق بررسی های صورت گرفته برخی زیرساخت ها و خودروها از جمله خودرو امداد و نجات و آمبولانس نیازمند توسعه است که در این راستا تعدادی خودرو خریداری و از اواخر اردیبهشت و اوایل خرداد سال آینده تحویل جمعیت هلال احمر می شود.

وی با بیان اینکه شمار پایگاه های امداد و نجات افزایش می یابد افزود: در این سفر موجودی انبارهای امدادی هلال احمر همدان تقویت و تجهیزات انفرادی مورد نیاز تامین شد.

رییس جمعیت هلال احمر ادامه داد: کار جذب، آموزش و ساماندهی داوطلبان کشور به صورت آزمونه(پایلوت) از همدان شروع شده است.

کولیوند گفت: طرحی با عنوان شهر سالم و با رویکرد کاهش سوانح ترافیکی در تویسرکان آغاز شد و در صورت توفیق این طرح به عنوان الگو برای فرهنگ سازی کاهش سوانح به کشور معرفی می شود.

 

انتهای پیام/م م

درباره‌ی خبرنگار1

همچنین ببینید

دستورالعمل فروش ارز به زائران حج

غرب ایران - سازمان حج با اعلام اینکه ارز حج تمتع 5٠٠ دلار است، دستورالعمل فروش ارز به زائران حج تمتع 1405 را تشریح کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *