امام جمعه همدان: بسته‌های حمایتی برای کشاورزان اختصاص یابد

به گزارش غرب ایران ، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی  در آیین تجلیل از کشاورزان و همیاران مردم در طرح آبرسانی به همدان، با بیان اینکه مسئولان در عرصه آبرسانی اقدامات خوبی را انجام دادند، اظهار داشت: درست است که انجام این کار با سختی‌هایی همراه بود، اما امیدواریم این مسئله استمرار داشته باشد و مشکل آب در همدان برطرف شود.

وی با اشاره به آیات سوره آل عمران که خداوند در آن مردم را به کمک به یکدیگر دعوت می‌کند، گفت: امروز لازم است که مردم با یکدیگر ارتباط داشته باشند و نسبت به حل مشکل هم، دغدغه مند باشند، که در این مدت کشاورزان عملاً این را نشان دادند که دغدغه حل مشکل مردم را دارند.

امام جمعه همدان با تاکید بر اینکه همراهی کشاورزان یکی از بزرگترین مشکلات را در استان حل کرد، اظهار داشت: با توجه به اینکه نزدیک به فصل کاشت می‌شویم و کشاورزان نیاز به آب دارند، بنابراین لازم است انتقال از سد به صورت کامل و سریع‌تر انجام شود تا در آینده با مشکل روبرو نشویم.

شعبانی با بیان اینکه مسئولان نیز وظیفه دارند تا با کشاورزان همراهی کنند، مطرح کرد: اگر صادرات اتفاق نیفتد برای این قشر زحمتکش ضرر و مشکلاتی ایجاد خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه پایه‌های اقتصادی در استان ما وابسته به کشاورزی است، خواستار طراحی سیاست‌هایی در راستای حمایت از کشاورزان شد و اظهار داشت: یکی دیگر از موضوعاتی که باید مد نظر مسئولان باشد، بحث مدیریت کشت و حمایت از کشاورزان است.

امام جمعه همدان تصریح کرد: به لحاظ سختی‌هایی که یک کشاورز می‌کشد، لازم است انجام کار او با منافع همراه باشد و آنچه در این بین مهم است حمایت از کشاورزان توسط مسئولان می‌باشد.

شعبانی با بیان اینکه گاهی اوقات قیمت تضمین شده که توسط دولت بیان می‌شود، قیمتی نیست که کشاورز بتواند بر روی آن حساب کند، گفت: در بحث کشت قراردادی دولت لازم است تا به صورت جدی‌تری برنامه‌ریزی و اقدام کند تا با مدیریت کشت شاهد استفاده کمتر از منابع آبی در استان باشیم.

وی با بیان اینکه بالغ بر ۹۰ درصد مصرف آب در عرصه کشاورزی است، یادآور شد: با توجه به این آمار، نیازمند مدیریت در نوع مصارف از طرق مختلف همانند مدیریت کشت هستیم.

امام جمعه همدان با اشاره به اینکه کشت گلخانه‌ای از مسائلی است که می‌توان انجام داد، گفت: البته در این بین لازم است که حرف و دغدغه کشاورزان نیز شنیده شود.

شعبانی با قدردانی از همراهی‌های کشاورزان، عنوان کرد: کاری که توسط کشاورزان استان همدان در چند ماه گذشته انجام شد، کار بسیار بزرگی بود و برگزاری این جلسه شاید کمترین کاری بود که می‌توان در برابر این خدمات انجام داد.

وی گفت: کشاورزی که مشاهده می‌کند تمام زحماتش در جلوی چشم او تشنه و نیازمند آب است اما آن آب را برای رفع تشنگی مردم و شهر خود صرف می‌کند، این کار بسیار بزرگی است.

 

انتهای پیام/م م

درباره‌ی خبرنگار1

همچنین ببینید

ارتقای ایمنی جاده های همدان با بهسازی و روکش آسفالت ۴۵۰ کیلومتر از راه‌ها

غرب ایران - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای همدان گفت: طی پنج ماهه امسال ۶۳۰ کیلومتر از راه های استان خط کشی و ۴۵۰ کیلومتر نیز بهسازی و روکش آسفالت شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *