۱۱ و ۱۲ فروردین سفر نکنید

به گزارش غرب ایران ؛ رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا با اشاره به ورود موج جدید بارشی به کشور گفت: تاکید می‌کنیم رانندگان ۱۱ و ۱۲ فروردین سفر نکنید.

سرهنگ نادر رحمانی گفت: تمام محورها از فردا، دهم فروردین تا دوشنبه به جز استان سیستان و بلوچستان، درگیر باران و برف می شوند.

وی افزود: با توجه به پیش بینی ورود موج جدید بارشی به کشور اکیدا توصیه می‌کنیم روزهای ۱۱ و ۱۲ فروردین ماه روزهای مناسبی برای سفر بویژه به سمت استان‌های جنوبی، غربی و جنوب غربی نیستند چرا که احتمال گرفتاری رانندگان در محورها به دلایلی چون طغیان رودخانه، سیلاب، لغزندگی سطح راه، کاهش دید، ریزش کوه و سقوط بهمن وجود دارد.

به گفته وی تمام محورها از فردا، دهم تا دوشنبه دوازدهم، به جز استان سیستان و بلوچستان، درگیر باران و برف هستند و ارتفاعات برفی است.

انتهای پیام/ف

درباره‌ی خبرنگار3

همچنین ببینید

۱۴۰ بنای تاریخی در کشور آسیب دید/ ورود به مرحله راهبردی مرمت

غرب ایران -مدیرکل پایگاه‌های ملی و جهانی با بیان اینکه تاکنون حدود ۱۴۰ بنا و محوطه تاریخی در فهرست ابنیه آسیب‌دیده ثبت شده‌ است، گفت: از تثبیت اضطراری عبور کردیم و وارد مرحله راهبردی مرمت شدیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *