خرید تضمینی گندم استان همدان از ۱۰۵ هزار تن گذشت

به گزارش غرب ایران مسعود بکایی ، با بیان اینکه از ابتدای تیرماه خرید تضمینی گندم در استان آغاز شده است، اظهار داشت: معمولا این خرید تا پایان مرداد ماه ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه بیشترین سهم تولید گندم استان متعلق به شهرستان اسدآباد است، تصریح کرد: کیفیت گندم هر نقطه از استان با دیگری متفاوت است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان گفت: کمبود بارش و بروز خشکسالی بر روی کیفیت محصول و میزان برداشت در سطح کشت موثر است.

بکایی با بیان اینکه در سال‌ ۹۷ بیش از ۶۳۰ هزار تن خرید گندم داشتیم، عنوان کرد: اما پارسال فقط ۲۰۰ هزار تن خریداری شده است.

وی افرود: پیش‌بینی ما برای امسال هم خرید بالای ۲۰۰ هزار تن است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان به گرمای هوا در استان اشاره کرد و گفت: گرمای شدید هوا سبب شده کشت امسال زودتر برداشت شود و محصول همه مناطق باهم برسند.

بکایی با اشاره به اینکه نرخ خرید تضمینی هر کیلو گندم ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان است، تصریح کرد: تا ۱۰ تیرماه با کشاورزانی که گندم‌های خود را تحویل دادند تسویه شده است.

وی با بیان اینکه قرار است پرداخت‌ها بروز شود، گفت: تاکنون ۱۱۰ میلیارد تومان از بدهی گندم کاران پرداخت شده است.

 

انتهای پیام/م م

درباره‌ی خبرنگار1

همچنین ببینید

دستورالعمل فروش ارز به زائران حج

غرب ایران - سازمان حج با اعلام اینکه ارز حج تمتع 5٠٠ دلار است، دستورالعمل فروش ارز به زائران حج تمتع 1405 را تشریح کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *