اختصاص ۳۰۰ میلیارد تومان به توسعه شبکه فاضلاب شهر همدان

به گزارش پایگاه خبری غرب ایران ، «حمیدرضا حاجی بابایی» در کمیته برنامه ریزی شهرستان همدان، افزود: اعتبار پیش بینی شده برای توسعه شبکه فاضلاب و تاسیسات آبی شهر همدان علاوه بر اعتبارات اختصاص یافته ملی است.

وی اظهار داشت: مجوز ساخت ۲ مجتمع آبرسانی روستاهای عربلو و پیشخور شهرستان فامنین اخذ و کار اجرایی آن نیز شروع شده است که با اجرای این پروژه مشکل کمبود آب ۶۰ روستایمنطقه برای همیشه رفع می شود.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار نفر از جمعیت شهرستان همدان در حاشیه شهر زندگی می کنند که برای سامان دادن به وضعیت مناطق حاشیه ای و بهسازی آنها باید برنامه ریزی منطبق بر آمار و براوردهای واقعی با ارائه طرح شود.

وی در خصوص بهسازی وضعیت راه های روستایی شهرستان همدان نیز افزود: باید در این زمینه باید آمار و اطلاعات دقیق ارایه شود چراکه اطلاعات غیرواقعی موجب عدم تخصیص بودجه کافی برای بهسازی و توسعه راههای روستایی می شود.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ارائه آمارهای غیر واقعی در زمینه وضعیت بیکاری نیز به استان همدان آسیب وارد کرده به گونه ای که نرخ بیکاری در همدان ۶ درصد و در استان مجاور ۳۶ درصد اعلام می شود و به همین دلیل اعتبار مناسبی به اسن استان داده نمی شود و استان های مجاور چندین برابر همدان برای ایجاد اشتغال اعتبار دریافت می کنند.

انتهای پیام/ف

درباره‌ی خبرنگار3

همچنین ببینید

دستورالعمل فروش ارز به زائران حج

غرب ایران - سازمان حج با اعلام اینکه ارز حج تمتع 5٠٠ دلار است، دستورالعمل فروش ارز به زائران حج تمتع 1405 را تشریح کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *