یادواره شهدای غواص همدان برگزار می‌شود

به گزارش غرب ایران همزمان با فرا رسیدن سالروز عملیات کربلای۴ به همت جمعی از رزمندگان همدانی عملیات کربلای چهار، مراسم یادواره شهدای غواص استان برگزار می‌شود.

کریم مطهری با اعلام این خبر اظهار داشت: این مراسم در سال‌های گذشته نیز برگزار می‌شد که متاسفانه در دو سال گذشته به دلیل شرایط کرونایی امکان برگزاری این مراسم به صورت حضوری فراهم نبود و به صورت مجازی برگزار شد.

وی با بیان اینکه یادواره شهدای غواص استان در عملیات کربلای ۴، روز پنجشنبه دوم دی ماه بعد از نماز مغرب و با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی در حسینیه حضرت امام خمینی(ره) برگزار می شود افزود: در این عملیات ۱۹۲ تن از رزمندگان استان همدان به شهادت رسیدند.

این رزمنده دوران دفاع مقدس ادامه داد: با توجه به علاقمندی مردم به ویژه جوانان نسبت به حوزه دفاع مقدس، این مراسم با روایت‌گری و خاطره گویی تعدادی از همرزمان شهدای این عملیات برگزار خواهد شد.

عملیات کربلای۴، شب چهارم دی سال ۶۵ انجام شد و لشکر انصارالحسین(ع) استان همدان جزء یگان‌هایی بود که نقش ارزنده‌ای در این عملیات ایفا کرد.

در این عملیات  گردان غواصی جعفر طیار جزوگردان‌های خط شکن در این عملیات بود گردانی که تعداد زیادی از رزمندگانش در این عملیات یا به شهادت رسیده یا لباس آزادگی برتن کردند.

 

انتهای پیام/م م

درباره‌ی خبرنگار1

همچنین ببینید

فراخوان سی‌یکمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان منتشر شد

غرب ایران - فراخوان سی‌یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان به دبیری مرضیه برومند با شعار «حال خوب بچه‌های امروز، حال خوب ایران فرداست» منتشر شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *