اختصاص ۱۰ میلیارد تومان به طرح موزه هنر‌های همدان

به گزارش پایگاه خبری غرب ایران؛ در این بازدید وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بر تکمیل و راه اندازی این طرح‌ها تاکید کرد و گفت: پیگیر اختصاص اعتبارات مورد نیاز این طرح‌ها خواهیم بود.

گفتنی است: موزه هنر‌های معاصر همدان با پیگیری جدی مسئولان بعد از ۶ سال وقفه، سال گذشته دوباره شروع به کار کرد و با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی درحال اجراست.

همچنین: این طرح در مجاورت تپه مصلای شهر در زمینی به وسعت هشت هزار مترمربع آغاز شد و شامل بخش‌های مختلفی از جمله امور هنری، واحد اداری، کتابخانه، واحد سمعی و بصری، خدمات نمایشگاهی، گنجینه و آرشیو آثار هنری، دبیرخانه دایمی نمایشگاه و فروشگاه کتاب است.

شایان ذکر است: حضور در جمع مدیران خبرگزاری‌ها و مطبوعات استان و پاسخگویی به سوالات خبرنگاران بخش بعدی سفر یک روزه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به همدان است که در مجتمع فرهنگی و هنری ابن سینا برگزار می‌شود.

 

انتهای خبر / ب

درباره‌ی خبرنگار4

همچنین ببینید

بارندگی در ۱۷ استان؛ هشدار نارنجی صادر شد

غرب ایران - سازمان هواشناسی از پیش‌بینی رگبار باران، رعدوبرق و وزش باد شدید در مناطق مختلف کشور در دو روز آینده خبر داد و برای پنج منطقه هشدار سطح نارنجی صادر کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *