کرونا ۳ خانواده دیگر را در همدان عزادار کرد

به گزارش پایگاه خبری غرب ایران؛ سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: در مجموع با ۱۴۴ مورد جدید تعداد بیماران سرپایی مثبت از ابتدای همه گیری کرونا تاکنون به ۹۷ هزار و ۹۵۳ نفر و بیماران بستری مثبت به ۳۰ هزار و ۴۹۷ رسیده است.

 دکتر محمد طاهری تصریح کرد: تعداد مراجعان سرپایی به اورژانس بیمارستان‌ها با علایم تنفسی مشکوک به کرونا ۶۷۴ مورد بود که ۸۱ نفر از مراجعان در بخش عادی و ۱۸ بیمار در بخش آی. سی. یو بستری هستند.
حال ۳۷ بیمار مبتلا به کرونا وخیم گزارش شده است.
وی درباره آخرین آمار بستری بیماران کرونایی در شهرستان‌های استان نیز افزود: شمار بیماران کرونایی بستری از ابتدای همه گیری ویروس کرونا تاکنون در بیمارستان‌های اسدآباد یک هزار و ۵۹۸، بهار یک هزار و ۵۳۶، تویسرکان یک هزار و ۵۴۹، رزن یک هزار و ۲۱۹، درگزین ۴۰۵، فامنین ۴۰۷ و کبودرآهنگ یک هزار و ۵۰۸ نفر است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: همچنین تاکنون ۵ هزار و ۶۹۴ نفر در ملایر، ۴ هزار و ۷۵ نفر در نهاوند و ۱۱ هزار و ۸۴۹ نفر نیز در شهرستان همدان و خارج از استان ۶۵۷ مورد مثبت گزارش شده است.
انتهای خبر /ب

درباره‌ی خبرنگار4

همچنین ببینید

ارتقای ایمنی جاده های همدان با بهسازی و روکش آسفالت ۴۵۰ کیلومتر از راه‌ها

غرب ایران - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای همدان گفت: طی پنج ماهه امسال ۶۳۰ کیلومتر از راه های استان خط کشی و ۴۵۰ کیلومتر نیز بهسازی و روکش آسفالت شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *