واکسیناسیون افراد پرخطر و آسیب پذیر علیه آنفلوآنزا در همدان

به گزارش پایگاه خبری غرب ایران؛ رییس مرکز بهداشت شهرستان همدان گفت: مددجویان بهزیستی از جمله گروه‌های پرخطر و آسیب پذیر محسوب می‌شوند، بنابراین ۷۷۰ دُز واکسن آنفلوآنزا برای مددجویان و کادر فعال در آسایشگاه شبانه روزی حضرت ابوالفضل، «مهرآوران»، «بهبود» و مراکز نگهداری سالمندان «آسایش» و «خورشید» اختصاص یافت.

محمد خیراندیش افزود: علاوه بر این بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده تزریق واکسن آنفلوآنزا به زندانیان و مادران باردار پرخطر در پایگاه الزهرا و کادر بهداشت و درمان در حال انجام است.

رییس مرکز بهداشت شهرستان همدان تأکید کرد: همچنین با توجه به محدودیت سهمیه به افراد دارای بیماری‌های خاص از جمله بیماران پیوندی، دیالیزی و اچ. آی. وی مثبت نیز واکسن آنفلوآنزا تزریق می‌شود.

 

انتهای خبر / ب

درباره‌ی خبرنگار4

همچنین ببینید

دستورالعمل فروش ارز به زائران حج

غرب ایران - سازمان حج با اعلام اینکه ارز حج تمتع 5٠٠ دلار است، دستورالعمل فروش ارز به زائران حج تمتع 1405 را تشریح کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *