مرگ خاموش موتور سواران در سوانح جاده‌ای

پایگاه خبری غرب ایران؛ رییس پلیس راه استان همدان گفت: ۳۷ موتور سوار ۶ ماهه نخست سال ۹۹ در سوانح جاده‌ای همدان جان باختند که این آمار در نیمه نخست امسال به ۴۱ نفر افزایش داشته است.

سرهنگ رضا عزیزی افزود: طبق بررسی‌های صورت گرفته هیچیک از این افراد دارای گواهینامه رانندگی با موتورسیکلت نبوده و وسیله نقلیه آن‌ها بدون بیمه نامه است همچنین راکب و ترک نشین از کلاه ایمنی برای حفاظت خود استفاده نکردند.

وی تصریح کرد: ۲۰۰ موتورسوار هم در سوانح رانندگی نیمه نخست امسال مجروح و مصدوم شدند که عمده این افراد به علت شدت جراحت وارده دچار معلولیت شده اند. 

رییس پلیس راه استان همدان گفت: ۳۵ تا ۴۰ درصد متوفیان سوانح جاده‌ای این استان راکب موتورسیکلت هستند و همدان در این زمینه رتبه چهارم کشور را دارد.

شایان ذکر است: پنج ماهه امسال در ۱۱۹ فقره سانحه جاده‌ای استان همدان ۱۳۱ نفر فوت کردند.

 

انتهای خبر / ب

درباره‌ی خبرنگار4

همچنین ببینید

عبدالله امیری رئیس هیئت روئینگ استان همدان شد

غرب ایران - عبدالله امیری با رای اعضای مجمع انتخابات هیئت روئینگ استان همدان برای چهار سال رئیس این هیئت شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *