نفس های آخر آب در همدان

به گزارش غرب ایران، منصور ستوده، مدیر عامل شرکت آب منطقه ای همدان با بیان اینکه میزان بارش‌های سال آبی ۹۸-۹۹، ۴۷۰ میلیمتر بود،گفت: میزان بارش‌های سال ۹۹-۱۴۰۰، ۲۸۱ میلیمتر و در بلند مدت ۳۶۰ میلیمتر گزارش شده است.

او تأکید کرد: میزان بارش‌های پارسال در مقایسه با سال آبی گذشته کاهش ۴۲ درصدی ودر مقایسه با آمار بلند مدت کاهش ۲۲ درصدی داشته است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان در خصوص وضعیت حجم سد‌های همدان بیان کرد: حجم فعلی سد اکباتان ۶ میلیون و ۳۵۰ هزار مترمکعب است که هم اکنون ۱۹ درصد آن پر و میزان آب شرب آن برابر ۹۲۰ لیتر در ثانیه است.

او در خصوص وضعیت سد آبشینه افزود: حجم این سد برابر یک میلیون و ۳۸۰ هزار مترمکعباست و اکنون  ۲۸ درصد از این میزان آب در پشت سدوجود دارد.

ستوده با اشاره به اینکه حجم سد شیرین‌سو یک میلیون و ۴۸۰ هزار مترمکعب و درصد پر بودن آن ۳۲ درصد است، تصریح‌کرد: سد سرابی تویسرکان نیز دارای حجم سه میلیون و ۱۷۰ هزار مترمکعب است که هم اکنون ۳۵ درصد آن پر است.

او به وضعیت سد کلان ملایر اشاره و تصریح کرد: حجم این سد ۳۹ میلیون و ۴۴۰ هزار مترمکعب است و هم اکنون ۸۸ درصد آن پر است.

 

انتهای پیام/م م

درباره‌ی خبرنگار1

همچنین ببینید

دستورالعمل فروش ارز به زائران حج

غرب ایران - سازمان حج با اعلام اینکه ارز حج تمتع 5٠٠ دلار است، دستورالعمل فروش ارز به زائران حج تمتع 1405 را تشریح کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *