اجرای ۶۴ پروژه با ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار در استان همدان

به گزارش غرب ایران ، سیدسعید شاهرخی استاندار همدان  در جلسه امضای تفاهم نامه استانداری همدان و سازمان بنیاد شهید و امور ایثار گران کشور که پیرامون ساخت ۲۲۰۰ واحد مسکونی و تعهد ایجاد ۲۰۰۰ شغل ویژه خانواده شهدا و ایثارگران استان همدان به امضا رسید؛ یکی از اقدامات ارزشمند و خداپسندانه را خدمت به خانواده‌های شهدا و ایثارگران برشمرد.

استاندار همدان بابیان اینکه مجلس شورای اسلامی، همدان را به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران‌زمین معرفی کرده است، افزود: در دوران شکل‌گیری و پیروزی انقلاب اسلامی، مردم استان همدان صفحات زرینی را در تاریخ انقلاب از خود به یادگار گذاشتند.

وی ادامه داد: امسال در زمینه تحقق جهش تولید ۶۴ پروژه در استان همدان با اعتبار ۱۰ هزار میلیارد تومان در دست اقدام است.

شاهرخی گفت: طبق تفاهم‌نامه صورت گرفته در زمینه تأمین زمین و تسریع در ارائه تسهیلات به خانواده شهدا و ایثارگران، از هیچ کمکی دریغ نخواهیم کرد و حامی و پشتیبان برنامه‌های نوین بنیاد شهید و امور ایثارگران هستیم.

 

انتهای پیام/م م

درباره‌ی خبرنگار1

همچنین ببینید

فراخوان سی‌یکمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان منتشر شد

غرب ایران - فراخوان سی‌یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان به دبیری مرضیه برومند با شعار «حال خوب بچه‌های امروز، حال خوب ایران فرداست» منتشر شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *